Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engedik a szuleim,...

Miért nem engedik a szuleim, hogy olyan zenét hallgassak amilyet akarok? Kamszos szulok ti engednétek a kamasz gyereketek, hogy azt hallgasson amit akar? 15/L

Figyelt kérdés
a szuleim leordították a fejemet és kaptam egy pofot is,mert a telómon vannak olyan magyar rap zenék amikbe csunyán beszélnek.nem is a csúnya szavak miatt halgatom,hanem azért mert szerintem tehetség az ahogyan az eloadó a tokéletesen sorba rendezi a szavakat és még csak nem rímmelnek mindig a végek,mégis olyan jó az egész,és az egész zene szól valamirol,legyen az bármi,de van értelme,tokéletsen megírott zenék amihez tehetség kell.az egész ahogy megvan fogalmazva az nagyon jó és nekem ezért tetszik annyira.
2012. szept. 5. 21:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
34%

senki nem beszélt a tankcsapdáról, aláirom a tcs zeneileg nem nagy szám egyáltalán, de hallgasd meg őket : http://www.youtube.com/watch?v=V2oqUmRZnz0

http://www.youtube.com/watch?v=VGYQQjGPo20

mind 2 magyar, és mérföldekkel jobbak.

és egyébként a magyar raphez csak arc kell, semmi tehetség

2012. szept. 6. 14:34
 12/28 anonim ***** válasza:
3%
én is pofán ütnélek ,ha sátánista zenéket hallgatnál, meg olyanokat amibe káromkodnak. hallgassál klasszikus zenét ,lányom, de már így is romlott termék lettél...
2012. szept. 6. 15:02
 13/28 A kérdező kommentje:
mikor írtam,hogy sátánista zenéket hallgatok?????????????? amugy magyar zene,de nem magyar országi.
2012. szept. 6. 15:11
 14/28 anonim ***** válasza:
98%

Lehet le leszek pontozva de szerintem nem attól lesz valaki jobb vagy rosszabb ember mert rappet hallgat. Mindgy milyen zenei irànyzat, meg teljesen mindegy hogy beszélnek benne, attól, hogy valaki olyan zenét hallgat amiben káromkodnak vay mondjuk csak zaj az egész lehet ugyanolyan művelt mint aki klasszikus zenét hallgat...és fordítva is igaz. Kérdező: szerintem amíg nem káromkodsz addig nincs semmi baj. A szüleidet pedig nem értem, attól hogy megpofoztak te még szeretni fogod a rappet.

16/L

2012. szept. 6. 17:18
 15/28 levixD válasza:
0%

Szedj össze egy csomó más stílusú zenét(én a nemzeti rockot ajánlom) és csak találsz köztük olyan stílust ami sokkal jobb.vagy legalább néhány jobb számot amikért, hogy legyen nekik hely, hajlandó vagy letörölni azokat amik miatt a szüleid kiakadtak.

Am melyik együttestől voltak a számok?

2012. szept. 6. 17:57
 16/28 A kérdező kommentje:
de én amugy ne is szeretm a magyar zenket,csak rappet és csak azt amit jelenleg hallgatok. már évek óta rajt avnnak a telómon nem tudom letorolni,mert egyszeruen nagyon jó a szoveg.
2012. szept. 6. 18:05
 17/28 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki a TCS-t szóba hozta, de félreértettetek... ( Mint minden ember... Más a gondolkodásmódom.) Szóval úgy értettem a TCS-nek nem rossz zenéik vannak, csak az tényleg csak drog szex pia stb-ről szól, meghogy szar a rendszer. A magyar rap azért más témákat is felkapott.... Én így értettem.
2012. szept. 6. 18:12
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Jó ég ... Sajnállak kérdező..

Oké..tiltsák meg a műkörmöt, a fiúzást, a hajfestést, dohányzás stb. (bár ezeket is normálisan, normális keretek közt..)

De a hajam már égnek áll amikor azt olvasom itt a gyakorin hogy vkinek 14 évesen nem engedik hogy szőrtelenítsen...nem hallgathat olyan zenét amit akar...nem festheti ki a szempilláit...ez már k.va nagy túlzás!

2012. szept. 6. 18:27
 19/28 anonim ***** válasza:
22%

Már egyszer írtam és csak hozzá szeretnék valamit fűzni.

Az az igazság hogy a szüleid csak féltenek és mikor egy szülő adott pillanatban nem tud egy problémát kezelni általában kiabálás a vége,és pofon,sajnos.

DE gondolj bele az ő helyzetükbe egy picit magad,hogy megértsd a reakciójukat,hisz egyszer remélem te is leszel szülő:Dolgoznak hogy élhető életet teremtsenek neked és maguknak,legjobb tudásuk szerint felnevelnek,taníttatnak,és próbálják terelgetni az életedet jó irányba.A szüleid csak félnek hogy ne hogy rossz irányba haladj,hogy az e fajta zene talán befolyásolja a tudatodat.

Amikor kimész az utcára mit látsz?Vagy a suliban?14 éves fiuk lányok ,hogy néznek ki,hogy beszélnek?Akkora arcuk van,flegmák,ócskán beszélnek,leköpik,egymást,verekednek,lopnak,drogoznak,cigiznek,szexelnek..stb.(És itt nem a rap zene ellen szólt meg a szövegéről,hanem erről az egész dologról ami mögötte van).Ha te szülőként ezt látnád nap mint nap,te nem féltenéd a gyerekedet?Persze itt is vannak kivételek,meg nem minden tizenéves ilyen csak ahogy egyre jobban telnek az évek ez egyre rosszabb lesz.És mint minden szülő,ezt próbálja megakadályozni,csak "ne hogy az én gyerekem"!Remélem ezzel egy kicsit csillapítani tudtam a haragodat.

2012. szept. 6. 20:55
 20/28 anonim ***** válasza:

:O

engem soha nem vertek meg, nem szóltak bele mit hallgatok, mondjuk ugyanakkor ami gáz, hogy a hifin nem hallgathatok semmit 10 percnél tovább, mert utána berontanak és lehalkítják totál, én meg ezen felszívom magam, és lekapcsolom :(

2012. szept. 6. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!