14 év alatt, hogy szerezhetek pénzt?
Figyelt kérdés
Minden tanácsnak nagyon örülnék!2009. júl. 28. 15:35
1/11 anonim válasza:
szerintem szórólapozással ... 14/L
2/11 anonim válasza:
Kutyasétáltatással, pld. De ez is felelősséggel jár, mint minden munka.
3/11 anonim válasza:
Csakis "illegálisan", pl. kutyasétáltatás, kerti munkák, gyerevigyázás pár órára, takaritás, bevásárlás idős néninek, egyéb házkörüli munkák. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
4/11 A kérdező kommentje:
1. válaszolót kérdezném, hogy ha szórólapozol akkor hol találtál ilyen "munkát"?
2009. júl. 28. 20:05
5/11 anonim válasza:
a szomszádságban biztos vannak öreg nénikék. felajánlatod nekik a bevásárlás, utca söprögetést, otthon a takarítást,
diákmunka 16 év alatt nem fog összejünni.
6/11 anonim válasza:
Én 13 vagyok és én a teszveszen keresek pénzt.
Eladom a cuccaimat és még néhány dolgot amit nem mondok most el :) ott könnyű még elmenned se kell itthonról max. a postáig h feladd a csomagodat :)
teszvesz.hu
remélem segítettem,ennél jobbat nem tudok
7/11 A kérdező kommentje:
Én is szoktam teszveszezni. Legtöbbször én is a cuccaimat adom el. Te mit szoktál?
2009. júl. 29. 10:27
8/11 anonim válasza:
Írtam h a cuccaimat,táskákat (louis vuitton) ilyesmi :)
9/11 A kérdező kommentje:
Az jó drága lehet!!!
2009. júl. 29. 18:43
10/11 anonim válasza:
De, hogy is a hamisítványt beszerzed 4-5 ezerért és eladod 10ért.. Vagy megveszed a használtat és eladod még drágábban. Ennyi.:D
Amúgy én hajat szoktam festeni/vágni/kontyokat is csinálok itt az utcába.. :D Jó buli.. Azt csinálom amit szeretek és még pénzt is kapok érte.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!