Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyi ruhád van?

Mennyi ruhád van?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 20:03
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

Hát amiket főként használok, nagy unalmamban összeszámoltam. Most döbbentem rá, hogy mennyi cuccom van :O És mindig izélek, hogy kevés :O Na mindegy... Részletezek...

Ruha: 8db, táska: 18db,topánka:5pár, magassarkú:11pár, papucs: 4pár, saru: 2pár, csizma: 5pár, sport/tornacipő: 3pár, szobapapucs: 3pár, sál: 8db, felsők: 116db, szoknya: 10db, nacik: 26db, kabát/dzseki: 5db, kardigán/ pulcsi/ bolero: 22db, öv: 8db, bikini: 5db, napszemüveg: 3db, derékmelegítő: 5db, fülbevaló: 26pár, hajcsat: 62db, hajpánt: 8db, gyűrű:5db + nagyon sok medál, amit cserélgetek a nyakláncomon, piercingek, karláncok :)

Ezen most én is meglepődtem... megpróbálom jobban kombinálni őket, hátha nem lesz több olyan gondom, hogy nem tudok mit felvenni :)

2011. aug. 13. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!