Mennyi ruhád van?
30 póló, amiből csak 16-ot hordok (ezek a nyáriak)
5 szoknya, 2-t hordok
4 halászgatya, 3-at hordok
2 rövidgatya, az egyik festékes, azt csak otthon
4 hosszúgatya, abból 2-t hordok
Szerintem ez nagyon kevés. De bárhogy magyarázom anyunak, hogy ez-meg ez nekem már nem tetszik/nagyon ciki/extra gáz. Vagy van ami egyáltalán nem ál jól. Csak nem értem miért nem kapok több ruhát. Amiket nem hordok, egy-két kivétellel örököltek. Többnyire azokat hordom, amit úgy vettünk :S
Ja és cipők.... Mindig van egy pár cipőm/csizmám/papucsom és ennyi-
Mondjuk igaz, hogy hamar tönkremegy (1 hó általában), van egy idő, amig kopott orrúban járok (0,5 v. 1 hó)mert nem kapok másikat :S
A poén az, hogy nem is vagyunk szegények...
előző vagyok. lemaradt:
14/L
+++ <-- tedd oda minden kérdéshez, ahol mindenkit felpontoztál!
+++
1. Póló sok van nem tom mert csak ránézésre kb.40 de a töredékét hordom,nadrág hosszú 15 ebből 5 hordok pulcsi 7db 2 hordok ,kabát 2 téli, 2 átmeneti! Cipő azokat nagyon szeretem ezért van sport,szandál,papucs ,csizma! csizmából 2pár a többi az 2 nél több!
Ha akarok valamit vetetni akkor anyu mindig kinyitja a szekrény ajtót és megkérdezi "és hova rakod?" ezért már azon gondolkodom ,hogy 1* nekiállok és kiválogatom és beadjuk a dokinak az majd elviszi olyan helyre akinek jól jön!És így még a szülöknél is szerzek pár jó pontot és kapok ujjakat!
Hát a kérdés ugyan nem idevaló, de... 28 éves anyuka vagyok. Az elmúlt néhány év alatt volt időm vásárolgatni eleget. Nos, sajnos a legtöbb rucim készenltben áll, hogy majd visszafogyok, amit most használok az 4 nadrág, 6 rövidgatya, 2 szoknya, 2 ruha, és kb 20 felső.
Egyébként 3 szekrénnyi ruhám van;-)
Kb 40 póló (hosszú/rövidujjú/ujjatlan)
6 hosszúgatya
4 rövidgatya
4 cipő
1 papucs
kb 10 melltartó, 15-20 bugyi
sok zokni:D
5 öv
6 pulcsi
4 táska
3 télikabát
nagyjából ennyi:) szerintem sok ruhám van, de imádok vásárolni:)
15/L
2 hosszú nadrág
2 rövid nadrág - ebből egy szerelős(olajos)
15 póló kb, ebbpl mindet hordom
10 újatlan, ebből kb 10et hordok
Szóval, én utálok vásárolni! :D Inkább elverem a pénzt, vagy a motorra költöm. 15f
ui.: Konkrétan lesz@rom, hogy ki mit gondol róllam, meg hog mennyire ódivatú cuccokban járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!