Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szulok szoktátok "sértegetni"...

Szulok szoktátok "sértegetni" a gyereketeket?

Figyelt kérdés

engem anyám szokott azzal,hogy sovány vagyok(pedig nem is,igaz lehetnék pár kilóval tobb,de csinos vagyok,és nem is tudok meghízni)

14/L

2012. aug. 26. 16:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ügyetlen voltam a barkácsoláshoz, kedvem sem volt hozzá.

Apám ezért "Ferenc úr"-nak szólított.

2012. aug. 27. 10:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem szoktak.

PL: Ha valamiben nem értek velük együtt, esetleg meg mondom a véleményemet nekik, nem csinálom azt amit Ők akarnak.

Hát igen, olyankor aztán kapok mindent.

17/L

2012. aug. 27. 12:25
 13/19 anonim válasza:
100%
Engem anyám egyszer leh.lyep.csázott, mert nem vettem neki rágót. :'DD 17/L
2012. aug. 27. 16:23
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

engem rendszeresen:alkesz, ronda, kövér, cigis,

pedig egyikse igaz (2.at azt nemtom:D)

15f

2012. aug. 28. 21:14
 15/19 Sophie-Mila válasza:
100%
Engem egyszer le k*rvap***ázott, mert nem csináltam azt amit mondott... meg szinte mindennap közlik, velem, hogy egy dagadt disznó vagyok ami nem is igaz 170/55, meg ha valamit elszúrok akkor egyből az megy, hogy mekkora seggh*lye vagyok, hogy nem voltam képes normálisan megcsinálni semmit...ezt általában a tanulással kapcsolatos dolgokra mondják, de pont ők mondják, amikor még egyetemre sem jártak -.-" :D
2012. aug. 29. 08:35
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
engem nem szoktak, csak annyit mondanak ilyenkor, hogy: "jólvan bazzdmegg fiam, kurwvwa ügyes vagy", vagy "szép volt bbazzdmegg" vagy "ez az én fiam" esetleg még megdicsérnek, hogy "ügyes vagy gecci"
2012. aug. 30. 13:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Csak anyám, de ő állandóan, ha ideges, még akkor is, ha nem csináltam épp semmit.

Általában "majom", "barom", "marha" vagyok, de voltam már k.rva is. Jaa meg "menj a p.csába"...

2012. aug. 31. 13:24
 18/19 Kameko-san ***** válasza:

Nekem apám szokta mondani, ha véletlenül elrontok valami, hogy: "Ennyire ügyetlen azért ne legyél!" Meg ha a húgom kikészít valamivel (visít, üt, rúg, harap, karmol, stb. ) és én rákiáltok, hogy fejezze be, akkor meg: "Hülye p*csa" :/

Ja, meg anyu meg mama szokta mondogatni, hogy: "De sovány vagy, híznod kell!"

12/L

2012. szept. 1. 22:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem is mindig "lekövéreznek" pedig csak 165/50 vagyok.. :O
2012. szept. 1. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!