Szulok szoktátok "sértegetni" a gyereketeket?
engem anyám szokott azzal,hogy sovány vagyok(pedig nem is,igaz lehetnék pár kilóval tobb,de csinos vagyok,és nem is tudok meghízni)
14/L
Engem is azzal szekál (bár ez enyhe kifejezés) hogy fogyjak le. 158cm és 51kg vagyok. Otthon már nem is merek enni mert anyukám rögtön a fejemhez vágja hogy állandóan csak eszem. A másik meg ha elszúrok valami akkor folyamatosan azt kapom napokig hogy mekkora hülye vagyok. Múltkor mosogatás közben elvágtam a kezemet elég mélyen és ahelyett hogy rohantak volna velem a kórházba összevarratni előtte 1 órán keresztül szidtak micsoda kétbalkezes vagyok és azonnal töröljem fel a vért a padlóról. Szerintem a szüleim kicsit abnormálisak. :/
15/L
apa mindig piszkál hogy ideje lenne "áramvonalasodni" (úszni szoktam, de nincs úszóalkatom), mikor beállok elé mikor pl tv-t néz, akkor meg mondja hogy apád nem üveges, de minden vágya volt, stb. :D anya otthon hív "kisbiccsnek", ki tudja miért :"DDDPlusz még majomgyereknek szoktak csúfolni...tudom furcsa de így mutatják ki hogy szeretnek :))
15L
Én kamasz vagyok, de ha nem baj válaszolnék én is. Komolyan soha nem szoktak sértegetni, de így poénból előfordul, főleg anyunál, de ez oda-vissza megy.
Nálunk ezek mindennaposak.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!