Hány évesen mentetek először haverokkal nyaralni? Szülők! Ti mikor engednétek el a gyereketeket?
16 évesen,és az volt a kikötés,hogy fiúknak is kell jönni akiket ismernek (meglepődtem),de aztán megértettem.
Bennem bíznak,hogy úgysem fekszem le velük ,de ha kinézik,hogy 4 (csinos) lány akik 16-17 évesek ittvan egyedül abból sok jó nem lehet,de ha van pár fiú akkor kisebb az esély.
Jó,most a csinos szó,szószóros értelem,de akkor is fiatalok. :),de nagyon jó volt.
Még nem voltam :) Bár engedtek volna 2éve is [osztályfőnököm szervez nyaralást, szinte csak gyerekek mennek az egyik csoportban, vele mentem volna]
De amúgy nem is tervezem :) Szeretek a családdal nyaralni! :D
13/L
Én idén nyáron megyek a legjobb barátnőmmel, meg két haverommal. A barátnőm és az egyik haverom bátyja visz minket(18 és 20 évesek), szüleim bíznak bennük. A Szlovén tengerpartra megyünk 3 napra:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!