Engednétek a gyereketeket szerepelni egy horror filmben,
vagy olyanban ahol meztelenkednie kell?
Figyelt kérdés
Mindig elcsodálkozok amikor nézek egy horror filmet és gyereket látok benne hogy hogy engedhetik a szülei szerepelni benne, még nézni egy ilyen filmet is megrázkódtatás lehet egy gyereknek nem hogy szerepelni benne.
Nem véletlenül találták ki a korhatárokat, de akkor mégis, hogy van az hogy egy 18-as karikás filmben 10-12 éves gyerek is szerepelhet?
2009. aug. 7. 13:35
1/8 anonim válasza:
Biztosan nem engedném, de azért az is igaz, hogy forgatni egy filmet nem ugyanaz, mint nézni. A forgatáskor ott nyüzsög vagy ezer ember, nagy lámpák világítják meg a helyszínt vagy a stúdiót, a díszletről, jelmezről ordít hogy az csak díszlet és jelmez és 100x is felvesznek egy jelenetet. Mire a moziba, tv-be kerül összevágják hogy minél hatásosabb legyen, aláteszik a hangeffekteket, sejtelmes zenét, számítógépes trükkök sorát vetik be a hatás érdekében. Pl. A Jurassic park szereplői sem láttak egyetlen dínót sem, mégis milyen félelmetes film volt :))
2009. aug. 7. 14:07
2/8 A kérdező kommentje:
Na jó ez tény hogy készítés közben nyilván nem ér annyi vizuális és audiális élmény, hogy félj, de akkor mi van az olyan filmekkel, ahol alsóneműre, vagy ténylegesen meztelenre kell levetkőznie a forgatáson, pont hogy ott nyüzsög vagy 100 ember.
2009. aug. 7. 14:12
3/8 anonim válasza:
Az a no comment kategória nálam, pláne nem engedném, de tudod milyen sokan bármit megtennének a népszerűség, felfedezés reményében! A szülők pláne vérmesek tudnak lenni, azt hiszem tudnának mesélni pl. a gyermekmodell ügynökségek és a gyermek szépségversenyek szervezői! Plusz sajnos az ilyen cégek ebből élnek és fűt-fát ígérnek a gyerekeknek, szülőknek, elhitetik velük hogy mekkora sztárt csinálnak belőlük, közben jól lehúzzák őket anyagilag és jóllehet ez az összes szerep, amit írtál, amit kapnak cserébe. Szerintem szánalmas, én csak azt tudom mondani, hogy mindenki tartsa távol a gyerekeit ezektől a hiénáktól.
2009. aug. 7. 14:25
4/8 anonim válasza:
Még azt szeretném leírni, hogy azért vagyok kicsit indulatos a témában, mert egy ismerősömet nemrég húzták le 300 ezer Ft-al egy ilyen "színészképzőben", amit mellesleg egy jónevű magyar színész jegyez. Nagy válogatást rendeztek az iskolában(!), mindenki azt hitte hogy ez egy hiteles dolog, ráadásul a család nem milliomos, úgy dobták össze a pénzt. Persze röpködtek az ígéretek a majdani szerepekről. Azután a pénzt befizették és sehol semilyen fellépés. Persze jobb is, minthogy pucérkodni kelljen valahol a kislánynak! Bocs az off-ért és hogy hosszú voltam! Puszi!
2009. aug. 7. 14:37
5/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem akkora nagy ügy ez! Ahogy előttem is írták, egy forgatáson rengetegen vannak, és a horrorisztikus jelenet csak a képernyőn olyan "borzasztó". A meztelen szereplés gyerekeknél igen ritka, ha mégis, akkor az mindíg ártatlan jelenet. Egy kisgyerek meztelen teste a tévében egyáltalán nem elítélendő. Mivel ezek a filmek attól hogy korhatárosak, nem feltétlenül "rosszak". Főleg, hogy a pedofilia, vagy ennek halvány sugallata is büntetendő! Én még soha nem láttam olyan filmet, amiben meztelen gyerek szerepelt, és a jelenet bármiféle erkölcsbe ütközött volna.
Az viszont lényeges szerintem, hogy egy filmforgats, szereplés, kemény munka! Csak akkor engedném szerepelni a gyerekem, ha ő maga is szeretné, nem jelentene neki ez megterhelést! A saját anyagi érdekem kedvéért sosem erőltetném!
2009. aug. 7. 15:00
6/8 A kérdező kommentje:
15:00 Akkor még valószínűleg nem láttad a For a Lost Soldiert.
Nem értem miről beszélsz. Te az a tupikus aggodalmaskodó konzervatív szülő lehetsz. Én 8 évesen is szerettem a véres horror filmeket meg láttam szexelést is mégis normális vagyok.
A videóval kapcsolatban meg: persze, egy fiú, akin semmit nem lehet látni (még annyit sem mint egy strandon). Téged ez is sokkol?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!