Apám mért ilyen "sóher"? - Pedig nem vagyunk rossz anyagi helyzetbe.
4 hónappal a kérdésed feltevése után írok csak választ, de azért remélem, elolvasod, és remélem, tudok így is segíteni. Szóval, én havonta kapok egy nagyobb összegű zsebpénzt (jó nem olyan nagy összeg, egy négyjegyű számról van szó) amit elkölthetek, vagy félre is tehetem. Ebből vehetek édességet, könyvet stb. mehetek moziba, pizzázni, ilyesmi. Szerintem ez tök jó rendszer. Vesd be otthon a pontozós dolog helyett. Én személy szerint a pontoktól amúgy is hülyét kapok, az isiben is eleget pontoznak és osztályoznak minket, otthon legyen már nyugi! Mondjuk azért havonta ne valami nevetséges összeggel szúrják már ki a szemed. Egyébként nekem a ruhákat (nincsenek nagy igényeim a legmárkásabbakra, beérem kevésbé drágával is, de azért vannak szép holmijaim), sulis költségeteket stb a szüleim fizetik... ha elromlik valami (pl telefon) a szervizét is anyáék állják. A gyerekük vagy! Ha lesz gyerekem, nekem is természetes lesz az ilyesmit fizetni neki. Elég gáz, hogy amúgy tehetős szülők sajnálnak tőled mindent...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!