Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen az életetek?

Milyen az életetek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 19:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó, mindenem megvan, boldog vagyok, szerelmes...:) és neked?
2009. júl. 25. 10:38
 12/23 anonim válasza:
Tökéletes. Kár hogy jön egy nehezebb domb:) de általánosságban kifejezetten jó. Jelneleg meg egyszerűen fenomenális:) (és nem szerelmes vagyok)
2009. júl. 27. 01:26
 13/23 anonim ***** válasza:

Szia!

ALapvetően boldog vagyok. Van amikor lehetne jobb is, de amikor így van olyankor mindig jön valami megoldás és jobb is lesz :D ! Eddigi életemben ez volt a jellemző, és ez így is fog maradni, mivel mindig keresem a kiutat, vagy a jobb lehetőségeket. Boldog vagyok, hiszen vagy szerető párom, egy szintén szerető családom, és a világ legjobb barátai az enyémek, őket is imádom. A pénz területén talán emiatt nem vagyok olyan szerencsés, de megadatott nekem azon kívül minden nagy boldogság. A pénzt persze úgy kell érteni, hogy nem vet fel, de meg van azért mindenem/mindenünk. Még nyaralásra is futotta , amin már túl vagyunk. SZóval azt mondhatom magamról. hogy jó az életem. Amúgy meg felfogás kérdése, mert mondhatnám azt is , hogy nem jó, hiszen sajnos most épp nincs munkahelyem, meg a párom elutazik fél évre, meg stb... de jobb ha mindennek a jó oldalát fogjuk fel és mindenben a jót keressük. Mindenre van megoldás!

Üdv a kérdezőnek!

2009. júl. 27. 08:41
 14/23 anonim válasza:

Most a legrosszabb

szakitottunk 4,5 év után

de tudom h van más a világon ha nincs is közel és tudom h jobb lesz az életem és túlélem (vagyis megpróbálom):((

2009. júl. 27. 14:30
 15/23 anonim válasza:
Most eléggé rossz de volt már rosszabb is és remélem ennél most nem lehet rosszabb.
2009. júl. 27. 15:20
 16/23 anonim válasza:
most?most annyira nem érzem jól magam mint kéne,elmúlik lassan a nyár..összességében lehetne sokkal de sokkal jobb...
2009. júl. 27. 16:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindig lehetne jobb...
2009. júl. 27. 22:19
 18/23 anonim válasza:
Jelenleg nadon rossz.remélem jobb lesz minden téren..
2009. júl. 31. 00:32
 19/23 anonim válasza:

Összességébe az egész életem jó.

Visszatekintve az elmúlt 3hónapra.. borzalmas.

De javuló félben vagyok. :DD

2009. aug. 25. 10:57
 20/23 anonim ***** válasza:
jó is, rossz is, csak egy kis dolog kellene ami ha meglenne javulna vagy 60%ot az életem :D de azért kibírom még amíg meglezs ez a kis dolog :P
2009. nov. 13. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!