Milyen az életetek?
Szia!
ALapvetően boldog vagyok. Van amikor lehetne jobb is, de amikor így van olyankor mindig jön valami megoldás és jobb is lesz :D ! Eddigi életemben ez volt a jellemző, és ez így is fog maradni, mivel mindig keresem a kiutat, vagy a jobb lehetőségeket. Boldog vagyok, hiszen vagy szerető párom, egy szintén szerető családom, és a világ legjobb barátai az enyémek, őket is imádom. A pénz területén talán emiatt nem vagyok olyan szerencsés, de megadatott nekem azon kívül minden nagy boldogság. A pénzt persze úgy kell érteni, hogy nem vet fel, de meg van azért mindenem/mindenünk. Még nyaralásra is futotta , amin már túl vagyunk. SZóval azt mondhatom magamról. hogy jó az életem. Amúgy meg felfogás kérdése, mert mondhatnám azt is , hogy nem jó, hiszen sajnos most épp nincs munkahelyem, meg a párom elutazik fél évre, meg stb... de jobb ha mindennek a jó oldalát fogjuk fel és mindenben a jót keressük. Mindenre van megoldás!
Üdv a kérdezőnek!
Most a legrosszabb
szakitottunk 4,5 év után
de tudom h van más a világon ha nincs is közel és tudom h jobb lesz az életem és túlélem (vagyis megpróbálom):((
Összességébe az egész életem jó.
Visszatekintve az elmúlt 3hónapra.. borzalmas.
De javuló félben vagyok. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!