Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Melyik volt életetek...

Kamaszok! Melyik volt életetek legjobb nyara? Miért éppen az?

Figyelt kérdés
Most, hogy mindjárt vége a nyárnak, azon gondolkodom, hogy nekem egyik nyaram sem olyan jó, mint ahogy eltervezem :/ Ezért kérnék élményeket másoktól :) Kort is írjatok!
2011. aug. 17. 11:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

nekem eddig 2 legjobb nyaram volt :)

11 éves voltam:

szinte minden vasárnap itt aludt nálunk a legjobb barátnőm elmentünk sétálni egy sráccal lógni :D

és a mostani :) 13/l vagyok.Nyár elején minden másnap játszóra mentünk.Mostanában pedig korizni :)ez ugyan az a barátnőm aki az előző részben :D

most is sráccal vagyunk de 2vel :P az egyik az ő pasija a másik pedig az osztálytársunk akit ovi óta ismerünk :)

2011. aug. 17. 11:51
 2/19 anonim ***** válasza:
Hát, ha még nyáron sikerül találkoznom egy bizonyos emberrel, akkor minden bizonnyal az idei :) Táboroztam, közelebb kerültem a barátnőimhez, és új barátokat is szereztem :D
2011. aug. 17. 11:55
 3/19 anonim ***** válasza:
Öööigen, 13 éves vagyok :D
2011. aug. 17. 11:56
 4/19 anonim ***** válasza:

11en lementünk a balcsira. (haverok)

Hát az a nyár mindent vitt. :)

19/L

2011. aug. 17. 12:07
 5/19 anonim ***** válasza:

Fokozatosan egyre jobbat --> idén az idei. Jövőre valószínűleg az.

Idén sokat voltam barátnőimmel össze-vissza. Strand,vásárlás,mozi,'balaton' :D

2011. aug. 17. 12:15
 6/19 anonim ***** válasza:

Talán 11 évesen, egyik héten én voltam a legjobb barátnőméknél, aztán ő nálunk, nagyon jó volt az egész:)

Aztán innentől pff..egyre unalmasabb, magányosabb, 2 programom volt ami nagyon jó volt, a többi elég lapos...

13/L

2011. aug. 17. 12:21
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 2009-es nyár volt életem legjobb nyara.

Ekkor jöttem össze a vőlegényemmel, sokat buliztam, sosem unatkoztam :) Elég rossz nyárnak indult, de egy felejthetetlen nyár lett belőle :)

15voltam.

2011. aug. 17. 12:22
 8/19 anonim ***** válasza:
45%
Minden nyár egyhangú és szürke. Én így szeretem. Egyébként miért érdekel téged, hogy kinek melyik volt a legjobb nyara? Kémkedni akarsz? Összeesküvést tervezel? Egyáltalán mi közöd van hozzá? :O
2011. aug. 17. 14:05
 9/19 anonim ***** válasza:

Nekem a tavalyelőtti-2009-nyaram volt a legjobb.Először voltunk egy hetet Törökországban,majd egyet Olaszországban,ahol a szomszédaink magyarok voltak,az egyik lány annyi idős,mint én.Azonnal összebarátkoztunk,a szülők is,plusz a bátyáink és öcsiink is ugyanannyi idősek.:D Egész nap együtt voltunk a tengerparton,medencéknél,sétáltunk,stb stb.Sajnos 300 km-re lakik tőlünk,de 2 hetet voltam én is náluk,ő is nálunk 2-t,utána anyáékkal voltunk úgy 1,5 hetet még a Balatonon és ott is találkoztunk párszor,a közelben van a nyaralónk.:) Szuper volt!Tavaly is együtt nyaraltunk,és találkoztunk is utána,idén csak 2 hetet voltunk együtt,egyre kevesebb sajnos,mindketten elég elfoglaltak vagyunk.:(

15/L

2011. aug. 17. 14:20
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindnekinek, jöhetnek még válaszok! :)

14:06 - te normális vagy?:D azért érdekel, amiért mást is érdekel a kérdés amit feltesz...

2011. aug. 17. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!