Kamaszok! Melyik volt életetek legjobb nyara? Miért éppen az?
nekem eddig 2 legjobb nyaram volt :)
11 éves voltam:
szinte minden vasárnap itt aludt nálunk a legjobb barátnőm elmentünk sétálni egy sráccal lógni :D
és a mostani :) 13/l vagyok.Nyár elején minden másnap játszóra mentünk.Mostanában pedig korizni :)ez ugyan az a barátnőm aki az előző részben :D
most is sráccal vagyunk de 2vel :P az egyik az ő pasija a másik pedig az osztálytársunk akit ovi óta ismerünk :)
11en lementünk a balcsira. (haverok)
Hát az a nyár mindent vitt. :)
19/L
Fokozatosan egyre jobbat --> idén az idei. Jövőre valószínűleg az.
Idén sokat voltam barátnőimmel össze-vissza. Strand,vásárlás,mozi,'balaton' :D
Talán 11 évesen, egyik héten én voltam a legjobb barátnőméknél, aztán ő nálunk, nagyon jó volt az egész:)
Aztán innentől pff..egyre unalmasabb, magányosabb, 2 programom volt ami nagyon jó volt, a többi elég lapos...
13/L
Nekem a 2009-es nyár volt életem legjobb nyara.
Ekkor jöttem össze a vőlegényemmel, sokat buliztam, sosem unatkoztam :) Elég rossz nyárnak indult, de egy felejthetetlen nyár lett belőle :)
15voltam.
Nekem a tavalyelőtti-2009-nyaram volt a legjobb.Először voltunk egy hetet Törökországban,majd egyet Olaszországban,ahol a szomszédaink magyarok voltak,az egyik lány annyi idős,mint én.Azonnal összebarátkoztunk,a szülők is,plusz a bátyáink és öcsiink is ugyanannyi idősek.:D Egész nap együtt voltunk a tengerparton,medencéknél,sétáltunk,stb stb.Sajnos 300 km-re lakik tőlünk,de 2 hetet voltam én is náluk,ő is nálunk 2-t,utána anyáékkal voltunk úgy 1,5 hetet még a Balatonon és ott is találkoztunk párszor,a közelben van a nyaralónk.:) Szuper volt!Tavaly is együtt nyaraltunk,és találkoztunk is utána,idén csak 2 hetet voltunk együtt,egyre kevesebb sajnos,mindketten elég elfoglaltak vagyunk.:(
15/L
Köszönöm mindnekinek, jöhetnek még válaszok! :)
14:06 - te normális vagy?:D azért érdekel, amiért mást is érdekel a kérdés amit feltesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!