Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Melyik volt életetek...

Kamaszok! Melyik volt életetek legjobb nyara? Miért éppen az?

Figyelt kérdés
Most, hogy mindjárt vége a nyárnak, azon gondolkodom, hogy nekem egyik nyaram sem olyan jó, mint ahogy eltervezem :/ Ezért kérnék élményeket másoktól :) Kort is írjatok!
2011. aug. 17. 11:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az idei. Egy csodálatos 5 csillagos szállodában voltunk Tunéziában. Mindig repülővel megyünk legalább 4 csillagos helyekre szóval nekem nincs rossz nyaralás :).

A kaja fantasztikus volt, 4 német gyerekkel jól elszórakoztam. Volt 3 nagy csúszda, aqvapark is. Voltunk az óvárosban, láttam tüntetőket akik éjjel nem hagytak aludni :D. 3 nagy medence volt és egy nagy játszótér. Ultra All Inclusive ellátást kaptunk. Tunézia legtisztább strandján voltunk.

Nagyon jó nyaralás volt.

És még borravalót sem kértek az arabok :D.

2011. aug. 17. 14:25
 12/19 anonim ***** válasza:
ja és 13/F.
2011. aug. 17. 14:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez! Voltam a barátnőmék nyaralójában a barátnőmmel, a családjával és egy másik barátnőmmel. Katonai táborban voltam. Megismerkedtem ott egy fiúval, jártunk, de szakítottunk (nem bánom :) ). Voltam a nagyimnál. Örülök, hogy a nővérem 18 éves lett és nyaralhatott Barcelonában. Jön nagymamám gyerekkori barátnője ma este, neki is örülök, mert nagyon sokat hallottam róla. :)

Csak azért nem örülök, hogy a legjobb barátnőm elmegy a sulinkból :( Vele voltam majdnem egész nyáron, és most suliidőben biztos kevesebbet leszünk együtt :(

14/L

2011. aug. 17. 17:42
 14/19 anonim ***** válasza:
az idei. :) barátnőimmel felváltva vagyunk egymásnál meg le mehettem kettesbe nyaralni a barátommal balcsira 1 hetet meg sok vásárlás barátnőkkel, strandolás, mozizás stb :P és Szeptemberbe megyek Görögbe :)) 15/L
2011. aug. 17. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Az idei, azt hiszem. Igaz, hogy végigmelóztam a nyarat, de itt megismertem egy csomó embert, többekkel barátok lettünk, és a páromat is. :) A szabadidőmben voltam a barátnőimmel sokat, úgyhogy panaszom nem lehet. :)

16/l

2011. aug. 17. 20:06
 16/19 anonim ***** válasza:
tavaly nyár.minden nap barátokkal a játszótéren bandáztunk,nagyon sokat csavarogtam a legjobb bnőmmel,shopping ilyesmi.1 hét olaszország.2 hét balaton a haverokkal.buli itt-ott.néha egy kis részegedés de csak módjával :DD a legjobb fiú barátomból a pasim lett(júniusban ja és azelőtt 8 éve ismertem) és azóta boldogunk vagyunk együtt és augusztusban 3 napot töltöttünk kettesben a velencei tavon :)) <3
2011. aug. 17. 23:21
 17/19 anonim válasza:
Egyértelműen az idei. Külföldre, tengerpart mellé mentünk a kézi csapattal egy kézilabda kupára, ahol annyiféle nemzetiség volt, hogy itt hirtelen fel sem tudnám sorolni. Összebarátkoztunk ázsiai fiúkkal és lányokkal, annyira, hogy én például napi szinten beszélgetek velük facebook-on. Emellett volt ott minden, ami kellett: kézilabdázás, tengerpart, gyönyörű táj, barátok, és felhőtlen napsütés - amíg itt hetekig esett az eső, és be volt borulva. Tökéletes volt. Az ázsiaiak mellett beszélgettem portugálokkal, csehekkel, ausztriaiakkal, szlovénokkal, és qatariakkal, angolul. Megismertem egy csomó új kultúrát, javult az angolom, és megtanultam leírni kínai írásjelekkel azt, hogy Magyarország :D Várom a következőt, hátha ezt is felülmúlja.
2011. aug. 18. 15:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Az idei.

Az eleje a nyárnak nagyon jó kezdődött, a sulis legjobb barátnőmmel 1 hétig minden nap összejártunk. Aztán utána egy ideig uncsi volt, majd jöttek az unokatesómék hozzánk, velük 1 hétig elvoltam. Utána mentünk nyaralni Spanyolországba. Igaz, hogy busszal mentünk, de csak azért nem mentünk repülővel, mert a buszos program nagyon megtetszett nekünk, amiatt, hogy odafelé egy éjszakát Olaszországban alszunk, visszafelé pedig egy éjszakát Franciaországban, és természetesen körül is nézünk, ha már ott vagyunk (Jesolo, Velence, Verona, Nizza, Grasse, Cannes)

Spanyolországban pedig voltunk 2x Barcelonában, 1x európa legjobb vidámparkjában (Port Aventura), és 1x áthajókáztunk egy szomszédos üdülőfaluba.

4 csillagos hotelben voltunk, a kaja és az esti programok nagyon jók voltak, na meg persze a város hangulata, stbstb...:) Rennnnnngeteget vásároltam mind3 országban. :DD (L)

Nem rég jöttünk haza, azóta 1-2 nap kihagyásával minden nap találkozok a legjobb barátnőmmel. Van, hogy vásárolunk, sétálunk, beülünk valahova, elkísérjük egymást ide-oda, stb. Ma futni megyünk.

Holnap búcsúba megyek, jövő szombaton Szegedre, utána még 1 vagy 2 napra valahová fürdőzni. :D

Nyár elején voltam szülinapon, ahol nagyon jó volt a hangulat, és összebarátkoztam pár emberkével, meg voltam akkor is búcsún.:D

14/L

2011. aug. 19. 13:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Az idei. Elmentünk a Szigetre, egy napra. Láttam a 30y-t élőbe. Örök emlék lesz
2011. aug. 20. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!