Kamaszok! Melyik volt életetek legjobb nyara? Miért éppen az?
Az idei. Egy csodálatos 5 csillagos szállodában voltunk Tunéziában. Mindig repülővel megyünk legalább 4 csillagos helyekre szóval nekem nincs rossz nyaralás :).
A kaja fantasztikus volt, 4 német gyerekkel jól elszórakoztam. Volt 3 nagy csúszda, aqvapark is. Voltunk az óvárosban, láttam tüntetőket akik éjjel nem hagytak aludni :D. 3 nagy medence volt és egy nagy játszótér. Ultra All Inclusive ellátást kaptunk. Tunézia legtisztább strandján voltunk.
Nagyon jó nyaralás volt.
És még borravalót sem kértek az arabok :D.
Ez! Voltam a barátnőmék nyaralójában a barátnőmmel, a családjával és egy másik barátnőmmel. Katonai táborban voltam. Megismerkedtem ott egy fiúval, jártunk, de szakítottunk (nem bánom :) ). Voltam a nagyimnál. Örülök, hogy a nővérem 18 éves lett és nyaralhatott Barcelonában. Jön nagymamám gyerekkori barátnője ma este, neki is örülök, mert nagyon sokat hallottam róla. :)
Csak azért nem örülök, hogy a legjobb barátnőm elmegy a sulinkból :( Vele voltam majdnem egész nyáron, és most suliidőben biztos kevesebbet leszünk együtt :(
14/L
Az idei, azt hiszem. Igaz, hogy végigmelóztam a nyarat, de itt megismertem egy csomó embert, többekkel barátok lettünk, és a páromat is. :) A szabadidőmben voltam a barátnőimmel sokat, úgyhogy panaszom nem lehet. :)
16/l
Az idei.
Az eleje a nyárnak nagyon jó kezdődött, a sulis legjobb barátnőmmel 1 hétig minden nap összejártunk. Aztán utána egy ideig uncsi volt, majd jöttek az unokatesómék hozzánk, velük 1 hétig elvoltam. Utána mentünk nyaralni Spanyolországba. Igaz, hogy busszal mentünk, de csak azért nem mentünk repülővel, mert a buszos program nagyon megtetszett nekünk, amiatt, hogy odafelé egy éjszakát Olaszországban alszunk, visszafelé pedig egy éjszakát Franciaországban, és természetesen körül is nézünk, ha már ott vagyunk (Jesolo, Velence, Verona, Nizza, Grasse, Cannes)
Spanyolországban pedig voltunk 2x Barcelonában, 1x európa legjobb vidámparkjában (Port Aventura), és 1x áthajókáztunk egy szomszédos üdülőfaluba.
4 csillagos hotelben voltunk, a kaja és az esti programok nagyon jók voltak, na meg persze a város hangulata, stbstb...:) Rennnnnngeteget vásároltam mind3 országban. :DD (L)
Nem rég jöttünk haza, azóta 1-2 nap kihagyásával minden nap találkozok a legjobb barátnőmmel. Van, hogy vásárolunk, sétálunk, beülünk valahova, elkísérjük egymást ide-oda, stb. Ma futni megyünk.
Holnap búcsúba megyek, jövő szombaton Szegedre, utána még 1 vagy 2 napra valahová fürdőzni. :D
Nyár elején voltam szülinapon, ahol nagyon jó volt a hangulat, és összebarátkoztam pár emberkével, meg voltam akkor is búcsún.:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!