Mit csináljak ha unatkozok?
Most nyáron nem is, de a másik 3 hónapban szinte megöl az unalom. Tanulok, megnézem a neten a kedvenc oldalaimat, aztán meg nem tudom hogy mit csináljak :\\
Köszi mindenkinek aki válaszol ,előre is :)
Olvass!Nem akarok bunkó lenni,de olvass a szexről!Ez is egy tanulás és még érdekes is,legalább nem olyan leszel,mit a többi tini HA ELJÖN AZ IDEJE!
Énekelj,hallgass zenét!Én mindig hangosan bömböltettem a hifit és szétugráltam magam!Feszültséglevezető és nem is fogsz unatkozni!Menj el "lógni" a haverokkal,csináljatok kerti party-t,bográcsoljatok!Látogasd meg a nagyit :D segíts neki!Takaríts ki!Rendezd át a szobád!Barátkozz új emberekkel (chat,fórumok)de azért ezekre vigyázz!
Én is 13 vagyok és lány!
Hát én kb 1-4-ig szogtam unatkozni egy picit ha a barátnőm nincs sehol a közelbe :) hát most az én barátnőm (az egyik) balcsin van szombaton jön haza.Ajánlom,hogy addig menj el sétálni,kutyátsétáltatni,bevásárolni,biciklizni,korizni én mondjuk szeretek gördeszkázni,csinálj egy weblapot az hidd el,hogy elvesz az életedből napi 1 vagy több órát ha foglalkozol vele,feküdj ki napozni,főzz valami saját receptet,találj ki saját turmixot ,(pl. mi holnap a barátnőmmel citromos chipszet csinálunk meg valami turmixot kikisérletezünk),hallgas zenét és táncolj rá,esetleg találj ki saját táncot amit majd megtanítasz a barátnőidnek,én mondjuk pom-pom táncot találtam ki szöveggel barátnőimnek megmutattam 1 hétig azon röhögtünk xD,csinálj magadnak új frizurákat,sminket(mondjuk én nem sminkelem magam) vagy fesd ki a körmöded,díszítsd fel a szobádat,rajzolj,írj verset,könyvet ,filmet valamit,nézz dvd-t,bébisziterkedj,olvass hirtelen ennyi remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!