Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Szüleitek füllentene...

Kamaszok! Szüleitek füllentenek néha miattatok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem apum szokott miattam. :)

16/L

2012. aug. 10. 20:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám néha füllent miattam :) de csak olyan apróságokban, ha pl. nekem sincs kedvem vhova menni, de nem szeretném megbántani az illetőt vagy magyarázkodni, hogy miért nincs kedvem menni..ilyenkor anyukám "kihúz" a találkozás alól :))

15/L

2012. aug. 11. 23:25
 13/15 anonim ***** válasza:

edesanyam roppant modon szereri kiszinezni a dolgokat. a sikereinket felnagyitja, mert o olyan buszke a kicsi lanyaira. ha ezt kiszurjuk a noveremmel, altalaban kijavitjuk, ha csaladias a legkor, hozzatesszuk, hogy 'anya, ne szinezz', es ilyenkor eszreveszi a dolgot. de ha nem szolunk, akkor fel sem tunik neki, sot, utolag ugy emlekszik, hogy az o verzioja a helytallo.

a mamam szokott miattam fullenteni, a huga egy eroszakos es idegesito noszemely, akinek feltett szandeka, hogy engem megnevel (masodik eselynek nez, a -mostmar- felnott fia utan), neki szokat hazudni, hogy alszom-furdok-elmentem otthonrol, hogy ne kelljen vele beszelnem telefonon. emellett mama arra biztat, hogy ne vegyem fel, ha mobilon keres (bar fel szoktam venni, es keresetlen oszinteseggel valaszolok a kerdeseire. egyre ritkabban hiv. (: )

2012. aug. 14. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:
egyszer előfordult, hogy apukám elfüllentett egy 6 hónapig tartó kapcsolatot egy másik nővel anyukám mellett. azóta húzós a kapcsolatunk.
2012. aug. 23. 21:40
 15/15 anonim válasza:

Nekem néha akkor mikor egy "barátnőm" meghív valahová,vagy hogy aludjak nála. Van amikor egyáltalán nincs kedvem és mondjuk TÉNYLEG tanulni vagy éppen pihenni szeretnék,ilyenkor általában megkérem Anyukámat,hogy "ne engedjen el".Tudom,hogy ez elég szemét dolog de vagy megsértődne,hogy nincs kedvem vagy egyszerűen nem fogná fel,hogy más dolgom is van... :(

13/L

2012. aug. 28. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!