Szülők ha a kamaszlányotok elétek álna, azzal, hogy olvassátok el a történeteket amit írt elolvasnátok, érdekelne benneteket, esetleg örülnétek, hogy a gyereketek ír?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 16:57
21/22 anonim válasza:
nekem is ez a bajom. Én is írok egy történetet, amit még nem szeretnek feltenni a netre, mert előtte tudni akarom más véleményét. Anyának eddig egy részt mutattam meg a történetből, elolvasta, de nem igazán nagy kedvvel. Azóta már sokszor kértem, hogy olvassa el, mondjon róla véleményt, de rendszerint nem foglalkozik velem. Ugyanez van akkor is, ha valami új zenét szeretnék neki mutatni, vagy ruhát, amit kinéztem.
Tudom, hogy sok dolga, elfoglalt, de néha pont ő mondja, hogy alig vagyunk együtt, mégis, mikor mutatni szeretnék neki valamit, elküld.
Úgy döntöttem, inkább a barátnőimnek küldöm el a történetet, anyunak pedig már meg sem említem.(:
22/22 anonim válasza:
Még szép, hogy örülnék!!!! Hiszen lehet hogy egy tehetség lakozik benne. Sosem tudhatod mi lesz még ezekkel a történekkel. Olvasd el őket, és örülj, hogy írt a lányod, hisz' ma már nem minden ember-főleg kamasz- ír történeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!