Elolvasnátok? Ilyen tényleg van? Vagy csak ingyen élés lenne?
Figyelt kérdés
Előre szólok, hála Istennek nem én adtam fel az apróhirdetést, de úgy megsajnáltam!
Hihetetlen, hogy már ott tartunk, hogy hirdetési oldalakon könyörög az ember, hogy a gyerekeit tudja ruháztatni!
2012. ápr. 19. 15:50
1/10 anonim válasza:
Nem tudom de a gyerekek mértei eléggé felnőtt méretek. Nem igazán értem.
2/10 anonim válasza:
Sajnos ebben a rovatban nagyon régóta rengeteg ilyen hirdetés van. Egy része sajnos tényleg rászoruló,egy része viszont ingyen élő-különösen az,aki minden más elérhetőség nélkül, csak a bankszámla számát adja meg.Így sajnos a segíteni akaró nehezen tudja eldönteni, hogy ki melyik csoportba tartozik, valóban a gyerekeknek kell e a segítség, és a sok rossz tapasztalat miatt sokszor inkább nem segít.
3/10 anonim válasza:
Én nem akarok kötekedni,de lehet,hogy van ilyen.Láttam már hasonló hirdetést.Csak azt nem értem,hogy méretekből kiindulva úgymond felnöttek a lányai.
4/10 anonim válasza:
Nekem is először a méreteken akadt meg a szemem. Felnőtt méret, legalábbis az első annak tűnik. Már nem kisgyerekek, nem tudom hány évesek de sanszos hogy nem kisiskolásak, azaz diákmunka, és társai már játszhatnának....
Nekem is ez a bajom, hogy nem tudom sosem, hogy valódi a segélykérés, vagy csak valaki így akar ingyencuccokat. Annyi rosszat hall már az ember.
5/10 anonim válasza:
Valóban nem kisiskolások szerintem sem, inkább kamaszok. De diákmunka se nagyon van...
6/10 anonim válasza:
Tudjátok mekkorák a mai gyerekek? Az én fiam 13 évesen 175 cm magas, és 43-as lába van. Ennyi idősen meg nincs még diákmunka sem.
7/10 anonim válasza:
Na jó de ezek lányok :) Mindegy, attól még lehetnek magasak. Nem tudom hogy igaz-e vagy kamu, ennyiből nem is lehet sajnos eldönteni.
8/10 anonim válasza:
14 évesen nekem is 42es lébam volt. S voltam 10 magas.
9/10 anonim válasza:
Igen van ilyen sajna. Az anyukájuknak sincs munka akkor hogy lenne a gyerekeknek, ráadásul gondolom még tanulnak. Amúgy sem mindenki repül ki otthonról, amint betöltötte a 18-at. Állandó diákmunkát pedig nem könnyű találni. Tudom, mert ezzel foglalkozom :(
10/10 anonim válasza:
nem kötekedésből írom, de 165 centihez nekem picit furi a 35 kg:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!