Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ha a kamaszlányotok...

Szülők ha a kamaszlányotok elétek álna, azzal, hogy olvassátok el a történeteket amit írt elolvasnátok, érdekelne benneteket, esetleg örülnétek, hogy a gyereketek ír?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 16:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
igen, érdekelne, és nagyon örülnék neki. megtisztelne a bizalmával, ha megmutatná, amit írt. bizonyára elfogult lennék, de nem keltenék benne hamis illúziókat. csak támogatnám, h ha szeret írni, írjon.
2012. aug. 2. 13:08
 12/22 anonim ***** válasza:

Nagyon örülnék, hogy megmutatja amit ír. Kamaszként nem az az általános, hogy a szülőnek akarja megmutatni.

Biztos, hogy elfogult lennék, de azért remélem reálisan tudnám nézni az írásait.

Egyébként milyen típusú történeteket írsz.

A szüleidnek pedig próbáld elmondani, hogy ez Neked milyen fontos és örülnél neki, ha elolvasnák és oda is figyelnének Rád.

2012. aug. 5. 13:41
 13/22 A kérdező kommentje:
8 évesen megakartam nekik mutatni amit írtam,de anyám elkuldott apám meg megmondta,hogy rossz(tudom,hogy az volt és nem zavar,hogy megmondta az igazat,de ismerve ot most csak elkuldene,hiszen nem csak ezzel kapcsolatban ilyenek azt sem tudják,hogy szoktam írni)
2012. aug. 5. 19:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

13:41-es vagyok.

Sajnálom, hogy ilyenek a szüleid. De ne keseredj el. Mutasd meg a testvérednek, Őt érdekli és ezzel foglalkozz.

2012. aug. 5. 19:19
 15/22 Mr23 ***** válasza:
bár nekem annyival jobb a helyzet, h az én szüleim legalább beigérik, h elolvassák, de eddig egy kezemen meg tudom számolni hány oldalt olvastak belőle (eddig összesen 400 oldalnál többet írtam így összehasonlítás képpen ) én úgy oldottam meg a dolgot, h ismerőseimtől első kérdésem mindig, h szoktak-e írni. Néha nagyon meglepődöm, amikor olyan emberek mondanak igent, és olyanokat írnak, akikről nem is gondolnám :) így hát szépen lassan kialakult az én kis "irótársaságom", akik mindig elolvassák, amit írok, ha nem is egyből, de max 1-2 hét alatt tuti, és fordítva is :) ha esetleg segít vagy gondolod, akk privi és szívesen olvasom ha gondolod megbeszéljük :) 17F
2012. aug. 7. 00:43
 16/22 anonim válasza:
Persze hogy igen! Sőt! :)
2012. aug. 19. 18:39
 17/22 Sophie-Mila válasza:
100%

Ez tökre olyan mintha én kérdeztem volna xD Én megkértem már párszor a szüleimet, hogy olvassák már el az egyiket, mert nem megy annyira rosszul (persze van, még hová fejlődnöm), de az anyám magasról tesz rá - szerinte hülyeség, mert úgyse leszek író, mert nem, ismerek senki olyat (pedig ha tudná, na mind1) a nevelőapám meg beleolvasott, de nem mondott semmit.

Megjegyezném, ha én szülő lennék, nagyon örülnék neki, hogy ír, mert legalább addig sem iszik, drogozik stb...

2012. aug. 24. 15:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Milyen szülő az ilyen aki megkérdi? Persze,hogy elolvasnám.. Sőt biztatnám is.
2012. aug. 30. 22:09
 19/22 A kérdező kommentje:
nem vagyok szulo
2012. aug. 31. 12:36
 20/22 bxyhk válasza:
Ha nem érdekli őket, ne erőltesd!DE feltétlenül folytasd az írást! Én is írok, és sok történetembe ( jó sokba)bele is szóltak anyuék. De már nem izgat, mert a legmélyebb érzéseim csak így tudom kiadni!
2012. okt. 15. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!