Szülők! Ti elengednétek a 18 éves lányotokat a 25 éves barátjával nyaralni egy hétre? Vagy akár csak 1-2 napra?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 13:39
12/17 anonim válasza:
7: "a nagykorú nem önálló....
Teljesen más, és addig a szülő dönt."
Elvileg igazad van, viszont jogilag 18 éves kora után nagykorú. Persze a szülő nem köteles befizetni egy wellness-szállóba, de visszatartani nem tarthatja, mert az már büntetendő (személyes szabadság korlátozása).
Úgyhogy szerintem az nem kérdés, hogy a 18 évest elengednéd-e vagy sem. Elmegy és kész, ha akar. Fizetni nem vagy köteles.
13/17 anonim válasza:
Ez attól függne, hogy mióta alkotnak egy párt, mennyire ismerem a srácot, és mi a véleményem róla. Ha megbízható, és tudom, hogy tudd vigyázni a lányomra, meg eddig is bizonyított előttem, akkor minden akadékoskodás nélkül. :))
14/17 anonim válasza:
Na menjetek már hogy 18 évest még el kell engedni. Még ha egyedül menne külföldre akkor lehetne félteni... de könyörgöm, itt az van hogy a 25 !!!! éves barátjával megy nyaralni. Mégis mitől kell félteni, ennyi idősen már tud magára vigyázni mindenki.
15/17 anonim válasza:
18 éves a lányod és a kérdés a kamaszok kategóriában? Meg sem kéne kérdeznie, hogy elmehet-e.
16/17 anonim válasza:
18 évesen azt csinál amit akar.
17/17 anonim válasza:
Ha 1-2 éve együtt vannak, ismerem a gyereket és megbízható, akkor igen, ha ezt sem tudom ki fia-borja biztos nem.... Lehet, hogy 18 éves, de nem örülnék, ha eladnák Hollandiába prostinak....
2 lányom van..... meg egy vadászpuskám.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!