Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 15 éves lányodat...

Elengednéd a 15 éves lányodat a szintén 15 éves barátnőjével aquaworld éjszakai fürdőzésre?

Figyelt kérdés
Oda is kocsival vinnék őket szülők és a buli végén értük is mennének?!
2012. júl. 24. 17:26
1 2 3
 21/23 elena95 válasza:
hát én 16 vagyok ..és mi is elszeretnénk menni arra az esti fürdőzésre ,de mi sokal többen megyünk ..fiukkal is mert tudom h ők vigyáznak ránk és ha nem szeretnék inni nem erőltetik,ha meg vki belénk köt,akk nemkell balhézni jobb odébb állni azt csőh,ezér jó ha többen mentek fiúk lányok is..kb mi 5-6an leszünk.igy meg pláne nem lex baj..
2012. júl. 29. 15:12
 22/23 anonim válasza:

Én elengedném a lányomat, ha tudom, hogy megbízható, és ha tudom, hogy nem fognak inni. De ha oda is viszik, és haza is hozzák őket, akkor baj nem történhet, mert az aquaworldben éjszaka is vannak felügyelők, sőt, olyankor több van, mint nappal. Figyelnek rájuk kellőképpen. Azon pedig ne aggódj, hogy egy részeg rájuk esik, mert akin látják a részegség legapróbb jeleit, azonnal kiküldik onnan.

Beszélj vele, esetleg hívd fel a figyelmét arra, hogy mire figyeljenek oda. Ha mindent megbeszélsz velük, akkor szerintem az aquaworld éjszakai fürdőzés veszélytelen.

2012. aug. 1. 10:02
 23/23 anonim ***** válasza:
Én elengedném, gondolom, hogy nem rendeznek majd futóversenyt a csúszós padlón. Úgy is elcsúszhat, és úgy is ráeshetnek, ha te ott vagy Vigyázzon magára, ne igyon, és egyszer csörgessen meg, hogy minden oké vele. Ennyi kikötésem lenne. Azt már neked kell tudni, hogy mennyire bízol meg benne.
2012. aug. 2. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!