Az attól függ, hogy milyen alapból a viselkedésük, sokat járnak-e el otthonról este/éjszaka és történt- e velük korábban valami..Én személy szerint megbítom a lányomban és elengedném, hisz úgysem lennének egyedül, biztos vannak ott felelősségteljes emberek is.:)
2012. júl. 24. 17:31
3/23 A kérdező kommentje:
mindkét lány érett és normális!:) az akadály az,mivan ha beléjük kötnek,illetve mivel ott árulnak alkoholt,esetleg egy részeg ember rájuk esik a medencében,vagy ha ő maguk csúsznak el,és esetleg beveri valamelyikőjük a fejét?!!
2012. júl. 24. 17:36
4/23 anonim válasza:
ilyen alapon a fürdőszobába se mehetnek egyedül mert megcsúszhatnak. Amúgy igen el engedném.
2012. júl. 24. 17:39
5/23 anonim válasza:
Nyugi vízbe nem nagyon szoktak beengedni részeg embert az úszómesterek. De ezek alapján nappal is megtörténhet velük az, hogy elesnek, beverik a fejüket stb. Szerintem engedd el őket!:)
2012. júl. 24. 17:54
6/23 anonim válasza:
Nem kislányok már, de megnézném azokat a 15 éves lányokat, akik csak úgy ketten elmennek éjszakai fürdőzésre....Lehet hogy 1-2 fiúka is véletlen épp arrajár...de nem gondolok itt rosszra, mert ugye nem bulihelyszín vagy ilyesmi...D
Viszont elbeszélgetnék velük, hogy hogy is van ez ? Kik mennek stb?
Alkoholt viszont nem értem hogy lehet egy komplex uszodacentrumban árulni?? És ha vki úgy lerészegedik h belesik a vízbe és megfullad? Akkor ki felelőssége? Nem hiszem el, h van ilyen....
2012. júl. 24. 17:56
7/23 anonim válasza:
ahol én lakók éjszakai fürdőn leginkább 15-17 évesek vannak.
2012. júl. 24. 18:00
8/23 anonim válasza:
Én elengedném, de úgy, hogy vigyázzanak magukra, használjanak papucsot, törölközőt, hogy el ne csússzanak.
Ha azért félsz, hogy elcsúszik valamelyikük, a fürdőszobába se engedd őket egyedül.
2012. júl. 24. 18:29
9/23 anonim válasza:
Nem.
Majd ha felnőttek lesznek, úgy is gondolkodnak és akad férfi kísérő.
Ezt a kérdést nem is biztos, hogy egy anya írta ki, hanem egy 15 éves csitri, akit anyukája nem enged és így akarja meggyőzni.
Nem, én nem engedném.
2012. júl. 24. 23:51
10/23 anonim válasza:
hát nálunk sajnos nincs éjszakai fürdőzés..de én elengedném a helyedben(habár még én is csak 15éves vagyok)..feljebb írtad hogy mi van akkor ha egy részeg rájuk esik vagy beléjük kötnek-hidd el, hogy ezek nappal is megtörténhetnek a strandon(tapasztalat)..de szerintem elég ha megmondod nekik, hogy vigyázzanak magukra és minden rendben lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!