Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 15 éves lányodat...

Elengednéd a 15 éves lányodat a szintén 15 éves barátnőjével aquaworld éjszakai fürdőzésre?

Figyelt kérdés
Oda is kocsival vinnék őket szülők és a buli végén értük is mennének?!
2012. júl. 24. 17:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Elengedném persze, 15 évesen már tud magára vigyázni egy strandon...
2012. júl. 25. 02:14
 12/23 Dorka970614 válasza:
100%

Én nem szülőként írnék, ha nem baj, de eléggé "benne" vagyok ezekben a témákban, mivel én is 15 éves lány vagyok! Szerintem, ha ismered a barátnőjét, tudod, hogy megbízhatók (nem csinál hülyeséget) és csak ketten mennek akkor oké.

Ha meg még kocsival is viszitek őket, akkor oda/vissza felé úton nem történhet semmi.

Meg lehet érteni, hogy félted a lányodat, de gondolj bele, nagy baj úgy se, történhet és, ha most elengeded nagyon fog örülni!:)

2012. júl. 25. 05:18
 13/23 anonim ***** válasza:
Igen simán , hisz már nem kisbabák , és nincsenek részeg emberek mi is voltunk egy két hete .
2012. júl. 25. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:

Nálunk az év folyamunk ment (b-sek) egy tanár nővel osztály kirándulás alatt 13-14 éves korosztály, de alig volt a közelükben a tanár.

Szerintem simán. ;)

2012. júl. 25. 14:23
 15/23 anonim ***** válasza:
13%
Nem. 15 évesen még gyerek, akármilyen "érett" is a gondolkodása. Ráér pár év múlva. Én nem engedném sehová estére!
2012. júl. 26. 09:44
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze. 15 évesen simán el lehet őket engedni. Aki meg olyanokat ír hogy majd "pár év múlva" elárulná nekem hogy mi az ami most megtörténhet velük és pár év múlva nem? -.-"
2012. júl. 26. 15:31
 17/23 anonim ***** válasza:

Máshova elgengeded este? Ha igen, akkor tök mindegy akkor felesleges a kérdés.

Most ezért a válaszért kapni fogok. Egyébként pedig tesztelném őket. Megkérném egy ismerősömet akit ők nem nagyon ismernek, aznap este legyen ott ő is. Figyelje őket távolról. Ha szépen viselkednek mehetnek legközelebb is, felügyelet nélkül. Ha pedig gond lenne, ott van a segítség.

2012. júl. 27. 13:30
 18/23 anonim ***** válasza:
2%

16osnak: ha ezt kérdezed, akkor magad is gyerek vagy még.

Pár év múlva érettebb lesz, felelősségteljesebb a gondolkodása és például nem jut eszébe szülei nevében ilyen topicot nyitni. Mert itt most egy gyerek kérdezősködik.

A legnagyobb gyerekem 18 éves, ismerem a tiniket.

NEM, NEM ENGEDNÉM EL, MERT EGY 15 ÉVES MÉG GYEREK!

2012. júl. 27. 15:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Pedig ilyen helyeken inkább 15-16 évesek vannak és hidd el 1 17 éves ugyanúgy lehet részeg mint a 15 éves nem fogja érdekelni mit mondott a szülő ha be akar rúgni. De ha normális akkor nem fog inni és részeg lenni ha meg olyan akkor 17 évesen is olyan lesz. Ez még csak nem is disco hanem olyan mintha a standra menne csak este.
2012. júl. 27. 18:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Én elengedném a lányomat (15 éves). Engem is elengedtek ennyi idős koromban. A szüleim leültek velem és közölték az elvárásaikat, felhívták a figyelmemet a lehetséges veszélyekre. Persze mindenre egy gyereket sem lehet felkészíteni, de egy helyesen nevelt, okos, érett 15 éves, bár még gyerek, de nem bébi. El kell engedni a kezüket. Gimibe járnak, tömeg közlekednek. Millió veszély leselkedik rájuk, de mégis. Beszélgetni beszélgetni beszélgetni.Nagyon fontos a bizalom és az is, a gyerek tudja, hogy nem lehet eljátszani. Bár minden tininek megvannak a maga titkai a szülei előtt, nem mindegy mennyi és milyen jellegű. Ha úgy érzed a gyerekedben meg tudsz bízni, elég megfontolt, engedd el. Meglesz a jutalma, ha bizalmat szavazol neki.
2012. júl. 29. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!