Szerinted egy 17 fiú éves gyereket hány buliba kellene elengedni egész nyáron, összesen?
A fiúk sem lázadoznak,úgyhogy gondoltam is,hogy nagyjából rendben van így:)
Egyébként engem nagyon próbáltak fogni,ennek az lett az eredménye,hogy csak azért is elmentem,minden tiltás ellenére.
Valaki itt írta,hogy vissza kell emlékezni az embernek a saját kamaszkorára,és okulni belőle. Na,én azt teszem:)
Ja,és még egy:azt látom,hogy egy tizenéves mindig próbálja kicsit a határokat tágítani.Ha az ember nem akar totál hülyét csinálni magából szülőként,akkor kell is engedni a határokon,mindig kicsit,az életkornak megfelelően.Ebben persze az is benne van,hogy határok azért kellenek:)
(10-es)
hát ha normális a gyereked (nem drogozik, nem agresszív, nem issza magát csontrészegre) akkor hetente 1-3 (úgyis lesz hét amikor nem lesz egy se, meg amikor 4 ,,év bulija" lesz) de ha azt látod raja hogy pl nappal félhulla, és alig él, akkor érdemes bevezetni valami limitet h kialudja magát
10. ez így nagyon korrekt, szeretném ha az én anyum is így állna hozzá pár év múlva :)
Kedves 15-ös,
talán az a titok,hogy mindig betartod,amiben megállapodtatok.Akkor szerintem nem lesz gond:)a szülő már csak olyan állatfajta,aki aggódik a gyerekéért,akárhány éves is.A fiúknak azt szoktam mondani,hogy nem a bulijukat akarom elrontani,csak tudni akarom,hogy minden oké velük.:)
/10-es voltam/
"minden második 17 éves iszik és cigizik"
Inkább 10ből 9...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!