Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted egy 17 fiú éves...

Szerinted egy 17 fiú éves gyereket hány buliba kellene elengedni egész nyáron, összesen?

Figyelt kérdés
3-4ig tartanak.
2012. júl. 23. 21:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szerintem ez elég! Sőt így is kell! :) Nyár van! Nem bezárni a gyereket 2 hónapig 5 négyzetméterbe! Annak semmi értelme! :)
2012. júl. 27. 07:49
 12/19 anonim ***** válasza:

A fiúk sem lázadoznak,úgyhogy gondoltam is,hogy nagyjából rendben van így:)

Egyébként engem nagyon próbáltak fogni,ennek az lett az eredménye,hogy csak azért is elmentem,minden tiltás ellenére.

Valaki itt írta,hogy vissza kell emlékezni az embernek a saját kamaszkorára,és okulni belőle. Na,én azt teszem:)

Ja,és még egy:azt látom,hogy egy tizenéves mindig próbálja kicsit a határokat tágítani.Ha az ember nem akar totál hülyét csinálni magából szülőként,akkor kell is engedni a határokon,mindig kicsit,az életkornak megfelelően.Ebben persze az is benne van,hogy határok azért kellenek:)

(10-es)

2012. júl. 27. 09:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Na ok. el kell engedni igen. Erről szól a nyár. DE azért nem egy 17 éves kölyök diktáljon. Hetárt kell szabni. Legyenek ilyenkor is kötelességei, amit ha teljesít akkor mehet. Persze nem minden egyes alkalommal lerészegedni stb.
2012. júl. 27. 13:18
 14/19 anonim ***** válasza:
annyiba, amennyibe el akar menni ;)
2012. júl. 27. 20:42
 15/19 anonim ***** válasza:

hát ha normális a gyereked (nem drogozik, nem agresszív, nem issza magát csontrészegre) akkor hetente 1-3 (úgyis lesz hét amikor nem lesz egy se, meg amikor 4 ,,év bulija" lesz) de ha azt látod raja hogy pl nappal félhulla, és alig él, akkor érdemes bevezetni valami limitet h kialudja magát

10. ez így nagyon korrekt, szeretném ha az én anyum is így állna hozzá pár év múlva :)

2012. júl. 29. 15:06
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös,

talán az a titok,hogy mindig betartod,amiben megállapodtatok.Akkor szerintem nem lesz gond:)a szülő már csak olyan állatfajta,aki aggódik a gyerekéért,akárhány éves is.A fiúknak azt szoktam mondani,hogy nem a bulijukat akarom elrontani,csak tudni akarom,hogy minden oké velük.:)

/10-es voltam/

2012. júl. 31. 10:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Az egész nyár egy buli. Ha itthon segít házimunkában és tisztességesen viselkedik (gondolok itt arra hogy tiszteli a szüleit és becsüli őket) akkor ahányra akar és nemérdekelne hogy iszik vagy cigizik -e mert kb minden második 17 éves iszik és cigizik.
2012. aug. 1. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:

"minden második 17 éves iszik és cigizik"

Inkább 10ből 9...

2012. aug. 1. 16:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Amennyi pénze van rá. Zsebpénzt kapna, de csak bulira tőlem aztán ne kérjen :)
2012. aug. 1. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!