Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy reagálnátok rá ha bejelen...

Hogy reagálnátok rá ha bejelentené a gyerek hogy vegetárijános és nemeszik húst?

Figyelt kérdés

2012. júl. 14. 20:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%

Nem mondtam, hogy nem hús, csak így könnyebb volt elmagyarázni. Egyébként vallási és gasztronómiai értelemben nem hús. Azért mert csak. A paradicsom meg a paprika sem zöldség, mégsem problémázik ezen senki.

Amúgy nem értem miért kellett lepontozni a válaszom. Nem szeretem a hús ízét, ezzel mi a probléma? Nem szegény állatkákat védem, csak szerintem rossz íze van. Más a gombát meg a sütőtököt nem szereti, mégsem pontozza le őket senki..

2012. júl. 15. 15:21
 12/28 anonim ***** válasza:
55%
Ha a paprika es a paradicsom nem zoldseg akkor meg mi???
2012. júl. 15. 19:44
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
A paprika és a paradicsom botanikai értelemben véve gyümölcs. Úgy mint az uborka és a tök is.. De mégsem gyümölcsként vannak elhíresülve. Elvileg a hal is hús, persze, de a gasztronómiában nem tartják egyenértékűvel a melegvérű állatok húsával.
2012. júl. 15. 19:47
 14/28 anonim ***** válasza:
66%

Mi az előnye annak hogy valaki nem eszik húst?

Mert szerintem semmi. Az a szomorú, hogy sokan így tesznek és nem ismerik az ebből fakadó veszélyeket. Ha nem figyelnek oda az étrendre, eléggé súlyos problémák léphetnek fel az egyoldalú táplálkozás miatt...

2012. júl. 15. 19:49
 15/28 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem olyan katasztrófa! A múltkor a tescoban vettem egy csirkemellet, otthon vettem észre benne egy zöld vaskos kukacot, na azóta én is zöldségevő vagyok (igen, vákuumcsomagolt volt). Ja és soha többet TESCO!
2012. júl. 15. 20:38
 16/28 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj de aki nem ad a minőségre az meg is érdemli!! :D
2012. júl. 15. 20:47
 17/28 anonim ***** válasza:
89%

Eléggé kényes ez a téma, de leírom a véleményem.

Én már lassan 9 éve vagyok "vegetárijános", és a világon semmi bajom. Egyszerűen nem bírtam megenni a húst. Fontos tápanyag, de lehet pótolni tejtermékekkel, tojással, növényekkel, magokkal. Szinte minden vitamin megtalálható valami más ételben, mint a hús. Nekem is rendben van a vérképem, makkegészséges vagyok, és nem erőltetik rám, amit nem szeretek...

2012. júl. 15. 23:16
 18/28 anonim ***** válasza:
87%
hogy reagálnék? elfogadnám. mi rossz van ebben? persze, megkérdezném, h miért, elbeszélgetnénk róla, de hát ugyanúgy tolerálnám, mint ha azt mondaná, nem eszik túrót, mert utálja. vagy babot. vagy bármi mást.
2012. júl. 16. 13:17
 19/28 anonim ***** válasza:
59%

ülj le és beszélgess vele

ki kell h derüljön h ez most egy tini hülyesége vagy tényleg komoly elhatározás

ha az utóbbi együtt nézettek utána h mire kell figyelni az elején mit mivel lehet pótolni stb.....

szal támogasd de meg kell értenie h ezért te nem borítod fel a megszokott dolgokat

ha pl elég nagy már nyugodtan főzhet magának stb...

2012. júl. 17. 07:50
 20/28 anonim ***** válasza:
16%
Majd kinövi...
2012. júl. 18. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!