Elengednétek a 15 éves lányotokat vonattal Nyíregyházáról Debrecenbe?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 14:17
21/31 anonim válasza:
Nem. Nem hallottad Bándy Katával mi történt fényes nappal? Legyen mellette egy kísérő, barátnő vagy barát.
22/31 anonim válasza:
Utolsó! Az nem nappal volt, hanem hajnal kettő után.
23/31 anonim válasza:
Ráadásul az egy rossz környéken történt.
Debrecenben a vasútállomástól a Fórum 2 utcányira van. Ha villamossal megy akkor még annyit se kell gyalogolni.
24/31 anonim válasza:
Fényes nappal simán, este viszont nem. Elég vacak az a vonal, sok a kétes alak a vonaton. Volt egy két ijesztő utam, amikor este 8 után jöttem vele.
25/31 anonim válasza:
Egyedül semmiképp! Ha nem úgy akarod viszontlátni, mint szegény Bándy Katát a szülei.
A bűnözők és perverzek kiszúrják, ha valaki egyedül van, ezért sokkal nagyobb a kockázat.
26/31 anonim válasza:
Még valamit: Szoktad nézni a tejesdobozokat? Tudod, az eltűnt gyerekek fényképeivel. Évente százával tűnnek el tizenéves gyerekek és egy részük soha nem kerül elő - vagyis nem találják meg a holttestet. Ez nincs bent a bűnügyi statisztikában.
27/31 anonim válasza:
igen simán engem kb ilyen távra 11-12évesen elengedtek egy 15évest pestre is elengedhetnél kb
28/31 anonim válasza:
Nanááá!
És ne ijesztgessétek, mert Bándy Kata esete más volt...
29/31 anonim válasza:
Most komolyan Bándy Kata lesz a tizenéveseket ijesztegető sztori? Ha tudnátok hogy hány ember hal meg hetente úgy, mint ő csak azt nem harangozza be a TV. Egyébként is túl van már lihegve az egész ügy, ha a wc-t lehúzom már abból is ez folyik. Részvétem neki sajnálom, hogy meghalt, de részben ő is hibás volt, mert mi a fenét keresett hajnali 3-kor egy rossz környéken egyedül? Úgy hogy rendőr volt, szóval lehetett tapasztalata ezekben az ügyekben.
30/31 anonim válasza:
simán, nappalra. Én kb. 12-13 éves korom óta Bp-n bárhova mehetek, pdig a 7-es buszon több a pedofil mint az IC-n (pesti vagyok) Bp-ről Nyíregyházára 13 éves koromtól nagyanyámhoz úgy h kijött elém. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!