Szerintetek az gáz ha egy 16 éves lány ott akar aludni a
barátnőjénél és az anyukája azt mondja hogy csak akkor
mehet el ha látja a barátnőjét? Szerintem ez elég ciki
16 évesen.
én azt nem értem hogy eddig még az anyuka nem látta a lánya barátnőjét akivel olyan jóban van hogy ott alszik nála!!!!
2012. júl. 10. 12:28
12/17 anonim válasza:
lehet lepontozni.. én is 16 vagyok, de engem már 13-14 évesen is engedtek ott aludni barátnőmnél és ő 15 km-re tőlünk a városba lakik.. nem kérdeztek semmit, simán megengedték.. már távolabbinál is aludtam.
2012. júl. 11. 08:58
13/17 anonim válasza:
én is aludtammár 13 évesen is bnőmnél,de anya jól ismerte meg miösszevoltunk nőve,egyik hétvégén én náluk utána ő nálunk,de mikor 16 évesek lettünk anya kicsit bizalmatlanabb lett(nem ok nélkül:)) és rendszeresen felhivta a bnőm anyukáját este hogy ott vagyunk e,és hogy kiengedette minket valamilyen programra és hogy mikor kell hazaérnünk,és időre fel is hivott(akkor még mindenkinek volt matáv-ja) igy biztosan tudta hogy jó helyen vagyok:) akkor baromira idegesitett meg ciki volt de most hogy már anya vagyok ugy gondolom tök igaza volt!
2012. júl. 11. 13:44
14/17 anonim válasza:
igen elég ciki de lehet félt .... nem ismeri a lanyt meg hogy lehet nem is lány... vagy ijenek nem tudhatod miért akarja látni... engem igaz mindig engednek de vagy 2x felhívak meg add a szüleit .... szal csak félt látszik szeret ..... nem azt akarom mondani h. nem bízik meg nenned csak szeret ...
2012. júl. 12. 23:14
15/17 anonim válasza:
Nos szerintem ez baromság. Mivel az anyukák hajlamosak a gyerekeik barátait hibáztatni. Sok mindenért. Én vagyok az élő példa. A legjobb barátnőm anyja utál azóta mióta meglátott. Persze nem kimondottan visszafogott a külsőm, minek után szeretem a piercingeket, tetoválásokat, festem a hajam, stb. Meg tudta, hogy járok bulizni, és dohányzom. Azóta minden az én hibám. Volt, hogy felhívta édesanyámat, hogy elmondja neki, mennyire rosszul nevelt, és elrontom a lányát. Mellesleg ez a nő egy neves orvos, de olyan szinten képmutató, és önző, hogy ilyet én még nem láttam.
Szóval igen..gáz.
2012. júl. 30. 00:29
16/17 anonim válasza:
16,éves vagy és anyád DIRIGÁL??
Bocsi,de ez Kiba**ott CIKI!!!
Szerintem,ne is mondj,neki semmit,csak tűnj a barátnődhöz,előbb vagy utóbb kénytelen lesz megszokni!!!
2012. nov. 13. 23:16
17/17 anonim válasza:
utolsó hát téged sem neveltek meg normálisan a szüleid,pedig nem ártana egy-két pofon, hogy helyre tegyen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!