Gyűlölöm, hogy mindent ennek kell alárendelnem. Mit tegyek?
Sziasztok!
Augusztusban megyek nyelvvizsgázni. Heti 2 nyelvórám van és ezekre az órákra rengeteget kell tanulnom. Másra alig marad időm. A barátaim is hívtak le a tóra de nem mehetek velük mert tanulnom kell. Rohadtul elegem van, már a sírás kerülget. Apám is ordítozik velem, hogy miért nem csinálok mást is. Nem tehetek róla, hogy ilyen bamba vagyok és ennyit kell tanulnom. Egyedül anyukám támogat mert ő erőlteti ezt az egész nyelvvizsga dolgot. Tanulás, tanulás, tanulás még nyáron is! Elegem van! Akármennyit tanulok nem megy a nyelv sem....
1 napot szánj rá a lazításra a barátokkal,szervezz olyan programot,amit szeretsz,kicsit feltöltődsz energiával,aztán meglátod,sokkal könnyebben fog menni a tanulás.De a tanulás is nagyon fontos,pl.keress a neten valakit,aki chatelne veled azon a nyelven,amit tanulsz.
Sok sikert a nyelvvizsgához! :)
Októberben megyek nyelvizsgázni, heti 1-2 nyelvóra de hihetetlenül drága. Emelett hétfő, szerda, péntek MMA edzés
Neked csak heti 2-szer kell menned. Nem tudom mennyi neked a rengeteg azt lennél szíves elárulni?
Nekem heti 4-5 napom foglalt. Bár még úgyis hogy nekem is rengeteget kéne tanulni mindig 70% felett teljesítek éles teszteken amit ad a különtanár 1-2 esetet kivéve.
Ráadásul bizonyos személyes problémák vannak és nekem így is jut idő kockulni, biciklizni, átmenni haverokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!