Hogyan tudnám a lányomat kicsit kivenni a barátnője bűvköréből?
Szia!
Én egy 13 éves lány vagyok. Nekem nem éppen "rossz" barátnő(i)m volt. Én már 7 éve járos RSG-re. Kezdjük a legelején:
Van egy lány, akivel már 2.-os korunk óta a legjobb barátnők vagyunk. Én tavaly elkövettem egy nagy hibát: Elültem a LB-m (legjobb barátnőm)mellől, egy olyan lány mellé, akit csak abban az évben ismertem meg igazán. Ez kb. 2 hétig tartott, az ofőmet már előbb is megkértem hogy had üljek vissza, csak meg kellett várnunk az ültetést.
Most a barátnőm követte el ugyanazt a hibát, ráadásul ugyanazzal az emberrel. Csakhogy a LB-m azt mondta még szeptemberben, hogy én vagyok a legjobb barátnője, és hogy azzal a másik lánnyal soha se lesz olyan jóban mint velem. Na ez cseepet se így volt.
Szeptemberben azt mondta nekem hogy csak "ideiglenesen" ül át ahhoz a lányhoz. Ehhez képest az EGÉSZ évben mellette ült. A szünetekben is vele foglalkozott, csak ebédnél volt velem (mert az a lány nem volt befizetve ebédre).
Most mind a kettőnket felvettek ugyanabba a gimnáziumba. Attól félek hogy a gimiben rám fog szállni, de csak azért mert nem lesz ott AZ a lány .
És ami a legrosszabb, a LB-m eddig kitűnő tanuló volt, most pedig 4 kb. Nem tudom mit csinálnak azzal a lánnyal, de nem hiszem hogy jóra tanítaná a VOLT LB-met.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!