Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz, ha beiratkozásra egyedül...

Gáz, ha beiratkozásra egyedül megyek?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha anya jönne velem, mert egyedül szeretném elintézni ezeket a dolgokat. Amúgy sem jó a kapcsolatunk, semmit nem tud a sulimról. Viszont mindenkinek ott lesz az anyukája. Ez így gáz lenne, ha egyedül jelennék meg?
2012. jún. 26. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem gáz:) Nekem se jó a kapcsolatom az anyukámmal,ennek ellenére úgy volt hogy elkísér, de dolgoznia kellett (meg apukámnak is), ezért egyedül mentem. Nálunk is ott volt mindenkinek legalább egy szülője (valakinek az egész családja), így kicsit rosszul éreztem magam, hogy velem nincs senki. Bár szerencsére voltak azért ott ismerőseim.
2012. jún. 27. 19:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz :) én a párommal mentem :D senki nem szólt semmit csak lestek, hogy milyen fiatalos apukám van XD
2012. jún. 27. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedül mentem, és a többiek, a titkárság és az osztályfőnököm szemében és szavaiban azt lehetett látni, hogy érettnek és talpraesettnek tartnanak. A másik pedig az, hogy az égvilágon semmihez sem kellett anyukám, szóval felesleges is. Meg jó dolog ezeket egyedül csinálni. Nemcsak felnőttesebb érzés, hanem az ilyen hivatalos dolgokba bele kell szokni.

14L

2012. jún. 28. 19:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz! Téged tényleg így ügyesnek fognak csak nézni maximum hogy ilyen komoly dolgokat már így eltudsz intézni! Más még azt se tudná miről van szó!
2012. júl. 3. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!