Gáz, ha beiratkozásra egyedül megyek?
Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha anya jönne velem, mert egyedül szeretném elintézni ezeket a dolgokat. Amúgy sem jó a kapcsolatunk, semmit nem tud a sulimról. Viszont mindenkinek ott lesz az anyukája. Ez így gáz lenne, ha egyedül jelennék meg?2012. jún. 26. 23:46
1/14 anonim válasza:
dehogy gáz, ne foglalkozz másokkal
2/14 anonim válasza:
Dehogy gáz! A többiek irigyelni fognak, hogy te egyedül mentél, azt fogják hinni, hogy te olyan talpraesett és ügyes vagy, hogy mindent egyedül intézel.
Bár az én öcsém behívó papírjára az van írva, hogy az egyik szülő feltétlenül legyen a gyerekkel.
3/14 A kérdező kommentje:
Nekünk nem volt behívó papír. Interneten a honlapon van fent, hogy mit kell vinni és mi mennyi forint lesz. Köszi a válaszokat.
2012. jún. 27. 00:02
4/14 asddsajkléélkj válasza:
nekem volt tiszta gáz, amikor jött velem az egész család, úgy éreztem magam, mint anyuci kisfia :D
5/14 anonim válasza:
Szerintem viszont egy szülőre szükség lesz ,mivel neki is aláírni kell, ugyan úgy mint neked ,és egy szülő addig ciki míg van, aztán jön a sírás .
6/14 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem gáz...sőt! Én tegnap voltam beiratkozni és volt aki az egész családdal jött. :) Én anyummal voltam mert legalább egy szülőnek kellet jönnie valamiféle biztosítás miatt.
8/14 anonim válasza:
Dehogy gáz :) Bár én pl jobban érzem magam, ha ilyen esetekben van valaki mellettem, aki tapasztaltabb már, és tudja mit kell tenni.
9/14 anyaegy válasza:
Szia nem gáz én sem ugy mentem. Ha ismersz olyat aki ott tanul kérd meg menjen veled vagy szolj egy két barátnak és szivesen mennek veled.Én kb 6 emberrel mentem.
10/14 anonim válasza:
Nem gáz, de nem árt ha azért 1 családtag ott van. Vagy akkor legyen nálad telefon, és hívd fel, mert tuti, hogy nem fogod tudni megválaszolni az összes kérdést. Én is paráztam az elején, hogy biztos mindenki egyedül megy, és jól beégek az új osztálytársaim előtt, de nem volt semmi gond, mindenkinek ott volt az anyja kb. Szerintem az égőbb, ha valaki egyedül megy el, aztán ott meg kétségbe van esve, hogy nem tudja kitölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!