Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kőből vagyok? Van egy olyan...

Kőből vagyok? Van egy olyan problémám, hogy a 17 éves lányom szépen fejlődik, van kerek feneke, és melle, de nő a pénisze is. Most akkor nekem férfi a lányom?

Figyelt kérdés
Jól kijövök vele, de nem szeretem mert ellopta a hajam. Szerintem ez egy igen bonyolult kérdés!
2009. júl. 6. 23:57
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
0%
azt ajánlom, szedj valamit, mert komolyan mondom, Neked Nem Ártana!!! ... beteg kérdés, beteg kérdező ennnyiiiiii :DDD
2009. júl. 10. 21:33
 22/25 anonim ***** válasza:
17%
Viccelődni a humor kategoriába viccelődj ha meg komolyan mondod akkor vidd el orvoshoz földönkivüli.
2009. júl. 11. 17:17
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
ÁÁ élet mentő vagy.. XD meg ez a kecske.. :DD
2009. júl. 19. 20:01
 24/25 anonim ***** válasza:
22%
Látom nagyon ráérnek egyesek.Ilyen hülye kérdést.
2009. aug. 8. 18:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez most mi??!:O A lányod egy fiú és te azé izgulsz hogy ellopta a hajad? Vagy MIVAN???
2010. márc. 8. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!