Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a szünetben?...

Mit csináljak a szünetben? (Bővebben lent) NAGYON FONTOS! :D

Figyelt kérdés

Rettenetesen unatkozom, és nem szeretném az egész nyaramat elcseszni, mint a tavalyit. Írom, hogy mikkel próbálkoztam már:

~gépezés. Rettentően unalmas, mert egész évben ezt csináltam :D

~Zenehallgatás: Szintén..

~Olvasás: Tegnap kezdtem el egy könyvet, s már a felénél tartok, amint befejeztem, megpróbálok írni egy "kritikát"... :P

~Tanulás: Azt még nem szeretném elkezdeni. :PP

~Lógni a haverokkal: Szinte az összes vagy nyaral, vagy soha nem ér rá...

~Egyedül elmenni valahova: Igazából próbálom tagadni, de rettentően társas lény vagyok, tehát igazán egyedül semmi nem buli. Fagyizni nincs kedvem, strandoláshoz fogynom kellene, nem, még ahhoz sincs kedvem, hogy sportoljak valamit, ahhoz sincs emberke.. :|

Más ötletem nincs, amiket régebbi kérdéseknél olvasgattam, pl.: gyöngyfűzés, idegen nyelv tanulása nem nagyon érdekel. Ha azt mondanátok, hogy keressek valami hobbit, akkor azt mondanám, hogy már van. :D (mert van is, de mivel az a gépezés, ezért arról már írtam.) Szeretem a kreatív dolgokat, de most igaán semmi hasznos nem jut eszembe.

S:O:S: nem szeretném elcs___ni a nyaramat... megint..

2012. jún. 17. 16:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

-Írj könyvet! Vagyis kis törénetet... :) Igaz, én tavaly egy rokonommal (a barátnőm is egyben) kezdtem el, de miután hazajöttem (mert ezt a nagymamámnál kezdtük el) egyedül folytattam. És ő is.

-Menj olyan helyekre, ahol új barátokat szerezhetsz. Akár csak egy napra... Ha mondjuk van kutyusod, akkor menj vele egy parkba, vigyél egy labdát és játsz vele, aztán dobd oda véletlenül valakikhez, akikkel majd leálssz beszélgetni... :)

-Csinálj honlapot, vagy írj blogot.

-Amúgy nem mész nyaralni? :O

2012. jún. 25. 10:47
 22/30 biu007 ***** válasza:
örülök ,hogy segithetünk am hol laksz?
2012. jún. 25. 11:16
 23/30 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, és írsz rám privátot, kitalálhatunk valamit, én is hasonlóan érzek, mint te. ;)

16F

2012. jún. 26. 18:48
 24/30 anonim válasza:
170 centi és 60 kiló hol kövér?Könyörgöm! :"D Menj el orvoshoz,önértékelési problémáid vannak.Ha kezeltetted,máris mehetsz strandolni.
2012. jún. 30. 17:41
 25/30 anonim ***** válasza:
mozi, színház, vidámpark, süss valamit, meg van am ilyen művészellátó bolt, ott szereztem vásznat:D
2012. jún. 30. 17:50
 26/30 anonim ***** válasza:

25-ös vagyok megint

Nézd!:D

[link]

Fölül van hímzés, alul meg azok a karcolt képek

Meg még keress rá arra, hogy homokkép:)

2012. jún. 30. 17:57
 27/30 chrishu ***** válasza:
Nyírja' füvet, vagy tegyél föl ide hülye kérdéseket...
2012. júl. 9. 11:10
 28/30 anonim válasza:
ha sznél fogyni, akk minden reggel 5-6 kor fuss..tornázz...:)
2012. júl. 10. 19:05
 29/30 anonim válasza:

én is 13éves vagyok..csak engem sokkal több dolog érdekel mint téged..:D

nekem is elment egy csomó barátom táborokba vagy máshova nyaralni..stb..de kerestem más embereket akikkel jól lehet szórakozni..de te csak várod hogy történjen valami..ezért ilyen unalmas a nyár szüneted..:dd

2012. júl. 16. 11:37
 30/30 A kérdező kommentje:
Mára azt találtam ki, hogy kimegyek a parkba írni, de nem volt bátorságom. Nem szeretném hogy a "helyi menő csávók" hülyének nézzenek..
2012. aug. 14. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!