Mit csináljak a szünetben? (Bővebben lent) NAGYON FONTOS! :D
Rettenetesen unatkozom, és nem szeretném az egész nyaramat elcseszni, mint a tavalyit. Írom, hogy mikkel próbálkoztam már:
~gépezés. Rettentően unalmas, mert egész évben ezt csináltam :D
~Zenehallgatás: Szintén..
~Olvasás: Tegnap kezdtem el egy könyvet, s már a felénél tartok, amint befejeztem, megpróbálok írni egy "kritikát"... :P
~Tanulás: Azt még nem szeretném elkezdeni. :PP
~Lógni a haverokkal: Szinte az összes vagy nyaral, vagy soha nem ér rá...
~Egyedül elmenni valahova: Igazából próbálom tagadni, de rettentően társas lény vagyok, tehát igazán egyedül semmi nem buli. Fagyizni nincs kedvem, strandoláshoz fogynom kellene, nem, még ahhoz sincs kedvem, hogy sportoljak valamit, ahhoz sincs emberke.. :|
Más ötletem nincs, amiket régebbi kérdéseknél olvasgattam, pl.: gyöngyfűzés, idegen nyelv tanulása nem nagyon érdekel. Ha azt mondanátok, hogy keressek valami hobbit, akkor azt mondanám, hogy már van. :D (mert van is, de mivel az a gépezés, ezért arról már írtam.) Szeretem a kreatív dolgokat, de most igaán semmi hasznos nem jut eszembe.
S:O:S: nem szeretném elcs___ni a nyaramat... megint..
Nézz How to vidiket, onnan próbálj új dolgokat ellesni.. én nem vagyok olyan nagy művészi adottsággal megáldva, ezért gyakorlok.. :)
Ha kertes házban laksz, feküdj ki a fűbe és nézd a felhőket. Nézd meg a napfelkeltét, naplementét, bámuld este a csillagos eget.
Biciklizz. Rendkívül hasznos elfoglaltság, ahogy a torna is.. :) Én a mindennapi tornának köszönhetően felvetek minit is..:D
Bár ahogy így elnézem a finnyáskodásod neked semmi se jó..:D
Keress egy embert Facebook-on (vagy máshol)és írogass vele :)
Többet nem tudok, hiszen te is (már bocs) de olyan típus vagy mint én. Lusta vagyok és utálok tanulni.Ja meg persze zenéim is vannak de azokat hallgatni már UNALOM.
Üdv: Gery German
gyá 60 kg vagy és170 cm plusz 13 éves és szerinted dagadt vagy?az én osztálytársam 66kg 151 cm és 12 éves ja és bikinibe jár strandra szard már le amúgy más mit gondol rólad ak vegyél fel egy fürdő ruhát és irány a strand am meg
tervez valami családi programot vagy 1-2 napos ki ruccanást
Mi elmegyünk a barátnőmmel motorozni.
Amúgy szerezz egy motort és csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!