Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a szünetben?...

Mit csináljak a szünetben? (Bővebben lent) NAGYON FONTOS! :D

Figyelt kérdés

Rettenetesen unatkozom, és nem szeretném az egész nyaramat elcseszni, mint a tavalyit. Írom, hogy mikkel próbálkoztam már:

~gépezés. Rettentően unalmas, mert egész évben ezt csináltam :D

~Zenehallgatás: Szintén..

~Olvasás: Tegnap kezdtem el egy könyvet, s már a felénél tartok, amint befejeztem, megpróbálok írni egy "kritikát"... :P

~Tanulás: Azt még nem szeretném elkezdeni. :PP

~Lógni a haverokkal: Szinte az összes vagy nyaral, vagy soha nem ér rá...

~Egyedül elmenni valahova: Igazából próbálom tagadni, de rettentően társas lény vagyok, tehát igazán egyedül semmi nem buli. Fagyizni nincs kedvem, strandoláshoz fogynom kellene, nem, még ahhoz sincs kedvem, hogy sportoljak valamit, ahhoz sincs emberke.. :|

Más ötletem nincs, amiket régebbi kérdéseknél olvasgattam, pl.: gyöngyfűzés, idegen nyelv tanulása nem nagyon érdekel. Ha azt mondanátok, hogy keressek valami hobbit, akkor azt mondanám, hogy már van. :D (mert van is, de mivel az a gépezés, ezért arról már írtam.) Szeretem a kreatív dolgokat, de most igaán semmi hasznos nem jut eszembe.

S:O:S: nem szeretném elcs___ni a nyaramat... megint..

2012. jún. 17. 16:40
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%

Nekem csak hasznos dolgok jutnak az eszembe, talán azért ,mert utálom lopni a napot...

Sportok (esetleg tánc?), nyelvek, önkéntes diákmeló, takarítás, kertészkedés...

Az ilyen nyugis időszak a legjobb az életmódváltásra, mert teljesen oda tudsz rá figyelni. Én is ilyenkor kezdtem el, és bevállt. És jövőre mehetsz strandra :P :)

2012. jún. 17. 16:47
 2/30 A kérdező kommentje:
Táncolni nem tudok, és nem is szeretnék.., a nyelveket már írtam fent, még nem vagyok annyi idős, hogy dolgozhassak, takarításra most nincs szükség, a kertészkedésre sem.. :O :D
2012. jún. 17. 16:49
 3/30 anonim válasza:
74%

neked semmi nem jó.

0- akarat erő.....nyáron a fő tevékenység a standolás, és nagyon jó móka, és te ezt ki hagyod?? nem vagy normális, legyen már egy kis akarat erőd, és legalább kezdjél el futni minden második nap meg kicsit tórnáz, és akkor jövő nyáron legalább ezt nem hagyod ki.............. a barátaid nem érnek rá? mert szerintem épp strandolni mennek és te úgysem mész. elmész a szép időben futni egy kicsit halatsz jó zenét, egyedűl is megy az.

szerezz más barátokat akik rá érnek... egyedül elég sz@r a nyár...

hány éves vagy amúgy? :)

2012. jún. 17. 17:01
 4/30 anonim ***** válasza:
65%
Tudod? Akkor punnyadj, unatkozz, legyél még kövérebb és még depisebb. zabálj egész nap és írj ide hülye kérdéseket, és csak eltelik a nyár. Ez lesz, ha nem veszel erőt magadon és gondolsz bele abba, hogy KI VAGY és MIT AKARSZ ezen a Földön! Mert ha csak enni és nyivákolni vagy itt... akkor no comment.
2012. jún. 17. 17:03
 5/30 A kérdező kommentje:

Az egyik nyaral, a másik segít otthon stb..

Egyébként 13/l :)) (tudom, hogy lusta vagyok. Minden téren, a tanulás és a "magánélet terén is.. Semmi nem inspirál.)

2012. jún. 17. 17:04
 6/30 A kérdező kommentje:

Kedves 3.

Enni és nyivákolni? Már miért is nyivákolok?? Egyébként azt nem írtam meg, hogy mennyire súlyos a helyzet.. Egyébként asszem' 60 kg és 170 cm..

2012. jún. 17. 17:08
 7/30 anonim ***** válasza:
66%

Tény, hogy úgy tűnik, neked semmi sem jó, semmi sem tetszik. Miért is várod azt mástól, hogy megmondják, mit csinálj a nyáron? Te ismered magad. Te tudod, mi érdekel. Ha semmi, akkor hajrá, lehet tovább unni magad.

Ha mégis érdekel valami, vagy valaki, akkor hajrá, csináld azt. Ha társasági lény vagy, akkor keress társasági programokat, ne a gép előtt üldögélj! Olyan fiatal vagy még! Hogy lehet az, hogy semmi nem érdekel ebből az életből? Egyáltalán tudod, mi minden létezik a világban, ami megismerésre vár?

2012. jún. 17. 17:26
 8/30 A kérdező kommentje:
érdekelnek a dolgok, de nem minden. Ez ellen nem tudok mit tenni. Hol keresnék társaságot? Mivel a leglogikusabb lenne városon belül, de nagyjából más ismerem a városbeli "bandákat" és a legtöbb nem szimpatikus. Olyan plázamacskásak, amilyen én nem vagyok.
2012. jún. 17. 17:29
 9/30 anonim ***** válasza:
93%

Én nyáron vagy 4 táborba megyek abból 2 ottalvós. :) velem is ugyanez a helyzet csak én szívesen elmegyek strandra, táncolni görkorizni.

L/12

2012. jún. 17. 21:27
 10/30 anonim ***** válasza:
70%

A McLaren Mercedes Forma-1-es csapatának sok szerelője önkéntes. Jelentkez oda, hátha felvesznek,egész nyárra megvan a programod.

De nekem is az az érzésem, hogy te csak várod a sültgalambot.

2012. jún. 18. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!