Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek a 15 éves...

Ti elengednétek a 15 éves lányotokat a rockmaratonra, két 20 éves sráccal?

Figyelt kérdés
a srácoknak van barátnőjük, látásból ismerem őket. én nem akarom őt elengedni, viszont nagyon szeretne elmenni, azért kíváncsi vagyok a többi szülő véleményére is. (a lányom megbízható, volt már hasonló koncerteken, akkor semmi olyan nem történt amit kifogásolhattam volna) de nagyon féltem. szerintetek?

2012. jún. 17. 15:34
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
sajnos olyan családtag, unokatestvér, stb nincs, akivel el tudna menni. egyvalakiről lehetett volna szó, csak 'sajnos' neki is pici babája van .. 21:18 gratulálok! :) köszönöm a válaszokat várom a többiek véleményét is !
2012. jún. 18. 00:56
 22/30 anonim ***** válasza:
81%
Még a 15 éves fiamat sem engedném el 400 km távolságban 1 hétre, kb 2 számomra vadidegennel, nem ám a lányomat! És az, hogy a kislány megbízható csak egy dolog. Elég ha csupán egy ember nem az akivel találkozik ott, és máris baj lehet. És mit tudsz tenni? Semmit. Kizárt, hogy elengedném.
2012. jún. 18. 07:38
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok szülő, és 15 éves korom óta járok én is fesztiválokra (évente 2-3), nem engedném el, így, ilyen feltételekkel.

A két 20 éves srác valószínűleg be fog rúgni, ezen nincs mit szépíteni. Esetleg akaratlanul is több piát adnak a lányodnak, mint ami pont elég lenne. 20 évesen nem hiszem, hogy arra vágynának, hogy egy 15 éves részeg kiscsajra vigyázzanak, ezért bedobják a sátorba, majd visszamennek bulizni. A sátraknál pedig csúnya dolgok történhetnek. Múltkor is sátorral fesztiváloztam. A sátraknál nem volt világítás, rengeteg rablás történt (többel beszéltünk), az egyik majdnem sátorszomszédunk sátrába intézte valaki a nagydolgát, és nem egy esetet láttunk, amikor a részegek a sátorkötelekben megbotlottak és ráestek másnak a sátrára.

Ezt az "akaratlanul több piát adnak a lányodnak, mint ami pont elég lenne" szöveget sajnos tapasztalatból írom... 15 évesen én is fesztiválon voltam a nővéremmel, a barátommal és az egyik haverjukkal (akkor voltak 19-20 évesek). Nővérem próbált volna rám figyelni, én nem hagytam, "csakazértismegmutatomhogybíromapiát" felfogással buliztam. Nem itattak, csak ha szóltam, hogy kérek még, akkor adtak. Az eredmény: detoxikáló....lett volna, ha a nővérem nem tudja rábeszélni a mentősöket, hogy ne vigyenek be, és ha a barátom nem tud egy azonnali fuvart szerezni, ami hazavisz. Sajnos ez van, azelőtt kb. 3 korty alkoholt ittam egész életemben.

Nem azt akarom mondani, hogy milyen szörnyűek ezek a fesztiválok, hisz imádok fesztiválozni. Sokkal több a pozitív dolog, mint a negatív, de sajnos sokan nem figyelnek a többi bulizóra.

Ha lányom lesz, mehet majd fesztiválokra, úgyis megyek vele. :) De ha nem, akkor csakis olyan társasággal mehet, akiket ismerek, de ilyen felállással, ilyen messzire semmiképpen sem.

20/l

2012. jún. 18. 08:50
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
Egy 15-16 évest max úgy engednék el bármilyen fesztiválra ha megy vele felnőtt megbízható rokona,máshogy nem pláne nem két 20 éves fiúval 1 hétre
2012. jún. 18. 14:15
 25/30 anonim ***** válasza:
25%
Nem.
2012. jún. 21. 11:27
 26/30 anonim ***** válasza:
71%

Én 18 éves fiu vagyok és anyám több hetes unszolással is csak úgy engedett el 2 napra a hegyaljára, hogy kb a baráti körömből midneki megy.

Ha mondjuk lenne egy 15 éves hugom szerintem tuti nem engedné el.

Sztem tudni kell nemet mondani. A lányod haragudni fog rád meg ilyenek de a két út közül a jobbat kell, hogy válaszd. Egy rockmaraton nem 15 éves kislányoknak való akik szinte egyedül vannak. Sztem az a két 20 éves fiu, főleg ha barátnőjük is van nem a te lányoddal fog törődni. Bár lehet nem így van.

2012. jún. 21. 23:07
 27/30 anonim ***** válasza:
ha az én lányom lene nem mehetne az tuti.
2012. jún. 30. 21:34
 28/30 anonim válasza:
NEM
2012. aug. 9. 14:24
 29/30 anonim ***** válasza:
Elengedted?
2012. aug. 9. 21:50
 30/30 A kérdező kommentje:
nem, de megbeszéltük hogy majd a hegyaljára elmehet 3 év múlva, 18.szülinapi ajándékként meg még fizetjük a belépőt és az utazást neki, és megdobjuk egy kis zsebpénzzel :)így megnyugodott :-)
2012. aug. 12. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!