Ti elengednétek a 15 éves lányotokat a rockmaratonra, két 20 éves sráccal?
Bár nem vagyok szülő, és 15 éves korom óta járok én is fesztiválokra (évente 2-3), nem engedném el, így, ilyen feltételekkel.
A két 20 éves srác valószínűleg be fog rúgni, ezen nincs mit szépíteni. Esetleg akaratlanul is több piát adnak a lányodnak, mint ami pont elég lenne. 20 évesen nem hiszem, hogy arra vágynának, hogy egy 15 éves részeg kiscsajra vigyázzanak, ezért bedobják a sátorba, majd visszamennek bulizni. A sátraknál pedig csúnya dolgok történhetnek. Múltkor is sátorral fesztiváloztam. A sátraknál nem volt világítás, rengeteg rablás történt (többel beszéltünk), az egyik majdnem sátorszomszédunk sátrába intézte valaki a nagydolgát, és nem egy esetet láttunk, amikor a részegek a sátorkötelekben megbotlottak és ráestek másnak a sátrára.
Ezt az "akaratlanul több piát adnak a lányodnak, mint ami pont elég lenne" szöveget sajnos tapasztalatból írom... 15 évesen én is fesztiválon voltam a nővéremmel, a barátommal és az egyik haverjukkal (akkor voltak 19-20 évesek). Nővérem próbált volna rám figyelni, én nem hagytam, "csakazértismegmutatomhogybíromapiát" felfogással buliztam. Nem itattak, csak ha szóltam, hogy kérek még, akkor adtak. Az eredmény: detoxikáló....lett volna, ha a nővérem nem tudja rábeszélni a mentősöket, hogy ne vigyenek be, és ha a barátom nem tud egy azonnali fuvart szerezni, ami hazavisz. Sajnos ez van, azelőtt kb. 3 korty alkoholt ittam egész életemben.
Nem azt akarom mondani, hogy milyen szörnyűek ezek a fesztiválok, hisz imádok fesztiválozni. Sokkal több a pozitív dolog, mint a negatív, de sajnos sokan nem figyelnek a többi bulizóra.
Ha lányom lesz, mehet majd fesztiválokra, úgyis megyek vele. :) De ha nem, akkor csakis olyan társasággal mehet, akiket ismerek, de ilyen felállással, ilyen messzire semmiképpen sem.
20/l
Én 18 éves fiu vagyok és anyám több hetes unszolással is csak úgy engedett el 2 napra a hegyaljára, hogy kb a baráti körömből midneki megy.
Ha mondjuk lenne egy 15 éves hugom szerintem tuti nem engedné el.
Sztem tudni kell nemet mondani. A lányod haragudni fog rád meg ilyenek de a két út közül a jobbat kell, hogy válaszd. Egy rockmaraton nem 15 éves kislányoknak való akik szinte egyedül vannak. Sztem az a két 20 éves fiu, főleg ha barátnőjük is van nem a te lányoddal fog törődni. Bár lehet nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!