Kamaszok! Mit terveztek a nyárra?
Balaton,Berlin..
Görkori,biciklizés,strand,séta a barátokkal,kirándulások..
Olvasok,filmezek,net,zene,sokáig alszok.
14/L
Eric Saade koncert Svédbe.
Voltfesztivál.
Horvátorszáááááág(L)
Balcsi kb mindennap barátnőkkel:P (mert aki Szigligeti..:DD)
14l
Biciklizés, talán több napos is, sátorral, tóban úszás, meg minden. :) Remélhetőleg dolgozni is fogok, zenekarban játszok, koncertezünk. :)
16/L
Off: Ezt nektek ki fizeti úgy nem rosszból??
És 1 hónapja érettségiztem, egy csütörtöki napon, pénteken már dolgozni mentem, hogy eljussak 3 napra a Balatonra és ne kelljen a szüleimtől pénzt kérni. (bár amúgyse adtak volna de p ofám se lett volna kérni)
Balaton a barátaimmal, olvasás, strand, többet szeretnék lenni a barátommal, olvasás, filmezés, rendrakás-takarítás(ezt is szeretem csinálni és még hasznos is:D), hosszú séták a barátnőimmel, lehet elnézünk a Likefestre meg még 1-2 ilyen helyre(de ezek még nincsenek lefixálva) jah meg persze sokáig szeretnék aludni :D
15/L
már voltam a balcsin;) most következik a szóbeli érettségi(előrehozott).. de a jövőhéttől szabad élet szabad madár:P
barátnőkkel leszek, bulik, itthon lazulgatok-pihenek, strand, nyaralás a családommal, kisebb kirándulások családdal-barátnőkkel, vásárlások, plázázás, mozi és szeretnék nagyon sok időt tölteni a barátommal♥
plusz még ami jön..szeretem a spontán dolgokat:)
De jó nektek. Én még az országhatárt sem léptem át még életemben :D Kicsit le vagyok maradva hozzátok képest, úgy nézem.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!