Kamaszok! Mit terveztek a nyárra?
Először is minden vágyam, hogy túl legyek az érettségin.. :))
Másodszor: elmegyek a váostól jó messzire, hogy a monoton környezetemből kicsit kiszakadjak és csak a kerészkedésnek éljek.
Harmadszor megtanulok főzni.. :)))
Negyedszer a hétvégén találkozom barátnőmmel, meglepem egy szép, ballagási ajándékkal, meg majd még a többi barátnőmmel is találkozom, mióta vége a sulinak keveset látjuk egymást..
meg egyikőjükkel be kell pótolnom a parkos kirándulásunkat.. :)))
Szeretnék strandolni is, bár idén csak az uszodába fogok eljutni szerintem, amúgy a tengerben szeretek úszni mert sós a víz és nem jön ki attól a herpeszem..
Vásárolgatok, mint az összes többi tini.. :))
De leginkább könyveket az antikváriumban.. :)))
Olvasok, cikkeket írok, meg még a nyár többi részében kitalálom mit fogok csinálni. :D
Biztos lesz bográcsozás megint, szalonnasütés, ja meg a SPORT ami állandó kellékem lett..:D
18/L
fesztiválozás,bulik siófokon,strandolás,nyaralás külföldön szülőkkel,balatonnál barátokkal,rengeteg olvasás,zenehallgatá :D
18/L
Nyaralás: Toszkána,Horvátország,Balaton,Budapest.
Sportolni sokat fogok: teniszezés,futás meg úszás.
Olvasni is sokat fogok már nagyjából elterveztem,hogy miket :)Emellett még szeretnék könyvtárba is gyakrabban menni.
Kimegyek a barátnőmhöz aki falun él,ott is fogok aludni.
Elhatároztam,hogy elkezdek írni,ezáltal javítani a fogalmazásomon.
Muffint sütni,mert már ezer éve nem sütöttem :)
Angol szavakat tanulni,de ezt csak azért mert szerintem egy kicsit hiányos az angol szókincsem és kilencedikben leakarom tenni a felsőfokút(az angol tanárom is ezt szeretné).
Készülni a gimis felvételire(jövőre írjuk).Anya mindig kinyomtatja én meg megcsinálom aztán leelenőrzi a netről.Leginkább a matekra kéne,mert a reál tárgyak annyira nem mennek...
Sorozatokat nézni a neten.
Moziba menni a barátnőimmel.
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe :)
Madonna kocert <3<3
nyelvtàbor az egyik bnőmmel a Balatonon
nyaralàs Sopronban 2 uncsitesòmmal és az egyiknek a férjèvel
ez még nem biztos,de valszeg 3-4 nap a Balatonon a baràtnőkkel
megartom a "sweet 16" bulimat,amire év közben nem volt lehetőségem :-$
ezenkìvül nagyon sokat fogok olvasni,megtanulok sütni-főzni,kutyámmal leszek ès persze majd àllandòan a neten függök :-D
Szerintem jò kis nyàr lesz.;-)
16(és fél :-P:-P)/L
Hát először is alszom és lustálkodom, itthon punnyadok, persze közben azért találkozom a barátaimmal, sportolok, ilyesmik. Aztán sokat leszek idén a Balatonon, barátokkal (2x is) és szülőkkel is, már alig várom. :)
Aztán sajnos tanulni is kéne, mert jövőre érettségi, nyárra csomó házit kaptunk + angoloznom is kell, meg szeptemberre tételeket kidolgozni... Szóval lesz dolgom, meg vezetni is tanulok, munkát is akartam keresni, de aztán úgy döntöttem, inkább pihenek a fennmaradó időben, mert a jövő év kemény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!