Milyen ajándékot vegyek neki? Bőv. Lent.
1 hónaposak leszünk a barátommal és szeretném meglepi egy kis aprósággal.Ő is vesz nekem valamit.
A srácról:17 éves lesz,aranyos,kedves,romantikus,de fiús.
Milyen ajándékot vegyek neki segitsetek lécci:)
15 éves lány
Arra készülj fel, hogy le fognak oltani, hogy minek 1 hónapra ajándékot venni. De ne törődj velük, én is így voltam :D Én egy olyan kis könyvecskét vettem neki, amiben szép idézetek vannak, az életről, a szerelemről és egyéb dolgokról, de nem csöpögős. Mellé egy finom parfüm :) Szerintem ez 1 hónapra elég. Előbb forduljon komolyabbra a kapcsolat, aztán kezdj el nagy ajándékokat venni :)
Sok boldogságot!
18/L
*légyszi
könyörgöm...
süthetnél neki sütit.:)
Süti! az bőven elég :) szerintem sem feltétlen kell 1 hónap után már ajándékot venni, de ha már vesztek, ne vigyétek túlzásba.
süss neki sütit, szerintem az bőven elég.
Ha csak nem vesz neked egy unikornist.. akkor egy lamantinnal lehet viszonozni ;)
Első válaszoló: egy 15 éves lánynak válaszolsz! Azért egy könyvecske (legalább 1000 ft) és egy parfüm (ez persze változó árú, de több ezer) szerintem elég nagy költség egy 15 éves lánynak az egy hónapos (!) "hónapfordulóra". Képzeld el, ha minden hónapban ennyit költene. (Egyébként a kérdésben is az szerepel, hogy "kis aprósággal".)
Szerintem simán elég egy finom süti vagy vacsora, amit te sütöttél/főztél, ha tárgyi ajándékban gondolkozol akkor meg talán egy olcsóbb bőr karkötő, nyaklánc (ha hord ilyesmit), kulcstartó, vagy nem tudom... Szerintem semmiképp ne költs sokat (hacsak nem vagytok gazdagok), képzeld el ha minden hónapban több ezer ft-ot költesz rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!