Milyen ajándékot vegyek a húgomnak?
10 éves, szeret énekelni, öltözködni.
De nem szeretnék 1000 Ft felett vásárolni.
Köszi a segítséget. : )
Az első jó ötlet... :"D
Most azért nem írom, hogy a ....., mert itt van : "S
- Karaoke DVD hozzá tartozó mikrofonnal (bár ez túllépi az ezer forintot),
- Sapka, sál, kesztyű + hozzá való fülbevaló(k),
- Gyöngyfűzőkészlet,
- Láttam olyan gyöngyöket, amiket a hajára fonhat egy gép segítségével,
- Szájfény, halvány körömlakk (ennek nagyon tudnak örülni),
- Zokni, bugyi, trikó v. top,
- "Nevezd el maci!" (én a 12. születésnapomra is kaptam egy plüssmacit),
- Nyaklánc,
- Kulcstartó
Utolsó vagyok.
Remélem, találsz egy-pár használható ötletet! Ha valami még eszembejut, akkor leírom!
Üdv.: egy 13 éves lány
Köszi, most már a sokminden közül dönteni is nehéz. Karácsonyra szeretném, csak előbb megveszem azért, hogy tudjak ezek után a felvételire ráhajtani.
14/L
A húgodnak ne vegyél, hanem csinálj ajándékot! Én is mindíg csinálom neki és sokkal jobban örül egy saját kezű tiszta szívből adott ajándéknak mint valami uncsi szarnak..
15/L 11 éves hugicával :)
15L vagyok, szintén 11 éves hugival. :D
A hugim nagyon szereti a kutyákat, és a cicákat. Nos, én egy nagy lapra ragasztottam képeslapokat, nyomtatott lapokat, vagy rajzoltam neki cicust,kutyust. :) középre meg egy szívecskét. Nekünk van cicánk és kutyánk is, van rólunk egy közös fénykép, ahol 4-en vagyunk, az került bele a szívecskébe. :) Mikor kibontotta, azonnal tettük fel az ágya melletti falra. Nagyon-nagyon tetszett neki. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!