Hogy mondjam el anyának, hogy sulit akarok váltani, mert rettegek?
Szeptemberben kezdeném a 9.-et egy elég jó hírű gimiben.Kiskorom óta az az álmom,hogy oda járhassak.
De most már nem akarom...Az osztálytársaim eléggé nagymenők lesznek,páran azok,akik jelenleg is az osztálytársaim.A jelenlegi osztálytársaim (akik jövőre is azok lesznek) teljesen rám szálltak.Piszkálnak a suliban,ha meglátnak a városban egyedül és facebookon is.
Olyanokat csinálnak,hogy hoznak otthonról/vesznek száraz kenyeret és az összeset szétmorzsálják a padomon és a táskámba is raknak nem keveset.
Gilisztákat raknak a tolltartómba.
Direkt a nyakamba öntik a vizet,elkezdenek óra közepén mindennel dobálni.
Matekóra előtt kiveszik a matekcuccomat és kiradírozzák a házimat,hogy egyest kapjak.
Leeresztik a biciklim kerekét,a kosarát teletömik taknyos zsebkendőkkel.
Az osztálykiránduláson "véletlenül" beleborították a biciklimet a medencébe az összes ruhámmal együtt és ehhez hasonló dolgokat csinálnak.
A dogák alatt alám dobják a puskájukat,ezért már több egyesem is van,mert szólnak a tanárnak,hogy "gyanús papír" van a lábamnál.
A külsős barátaik pedig még ennél is rosszabbak,ahogy hallottam másoktól.
Nem tudom,hogy mit ártottam nekik,hogy ezt csinálják.Visszahúzódó vagyok,sosem szóltam be nekik,rajtuk kívül mindenkivel jó a kapcsolatom.
De én már nem bírom ezt tovább,el akarok tűnni a környékről,jó messzire.Nem bírnám,ha 4 évig még ehhez hasonló dolgokat kéne elviselnem minden nap.Ráadásul az egyikükbe szerelmes vagyok(tudom,hogy bírok szeretni olyat,aki ilyeneket csinál...) és ha ez kiderülne,akkor még jobban szekálnának.
Egy távoli suliba szeretnék menni,ahol még hírből sem ismerik őket.De akkor kolisnak kéne lennem,amibe szerintem anya belehalna(2 napot alig bír ki nélkülem).Ha viszont itt maradok,akkor abba én bolondulok bele,már így is gyógyszert szedek...:S
14/L
A gimiben is jóban vannak szinte mindenkivel,már megbeszélték a jövőre végzőkkel,hogy a szecskatáborban miket csinálhatnának és amúgy is sokat lógnak a gimisekkel.Meg az egyik srác(akibe szerelmes vagyok :/) nagyon jól bmx-ezik(a többiek is deszkáznak vagy bmx-eznek,de az,aki nekem tetszik,már versenyszerűen csinálja) és ezért is sokan haverkodnak vele,mert alapból népszerű.
Ráadásul az osztálytársak leszünk a többi haverjaikkal,akik szinte ugyanolyanok,mint ők.Szóval ezért akarok messzire menni innen.
Nem olyan szinten vagyok visszahúzódó,hogy ülök egész nap egyedül,mint egy kuka.Vannak barátnőim,elszoktam járkálni néha itthonról,de a folytonos megalázások miatt már önbizalmam alig van,ha valaki nevet,akkor mindig azt hiszem,hogy rólam beszélnek és rajtam nevetnek.
én nálam is hasonló dolog volt általánosba az alakommal piszkáltak állandóan hogy milyen kövér vagyok meg minden egy csomót sírtam a suliba a wc-be miattuk aztán egyszer 8-ba úgy éreztem, hogy elég erős vagyok ahhoz hogy ki álljak magamért így hát felálltam a szünetbe egy padra, hogy én is tudok nagy menő lenni ha akarok. Kis szarosok vagytok ahhoz hogy megértsétek a problémáimat. Onnantól kezdve valamiért elkezdtek velem barátkozni.
Én egyébként csinálnék egy videót róla hogy mit is művelnek és szépen megmutatni az igának meg a szüleinek ha ez sem válik be akkor csak a rendőrség marad zaklatásért fel lehet őket jelenteni. Állj ki magadért addig nem hagynak békén amíg nem véded meg magad :)
17/L
Tollal írj házit! A ceruza amúgy is elhalványodik idővel! Plusz így nem tudják kiradírozni sem. Eredmény: nem kapsz több egyest.
Tegyél riasztót a biciklidre! Ne hordj kosarat, elfér a hátadon a táska és nem görbül a derekad mert a súly lehúzza. Köteles vagy egyenesben tartani.
Osztálykirándulásra ne vigyél biciklit!!
Dobjál te is puskát nekik aztán szólj a tanárnak..:D
A kenyér pedig Isten teste, másnak alig jut ennivaló.. pff. szégyen hogy ilyenek..
Gyerekek még , a gyerekek többségével pedig nem lehet beszélni.
Mutasd meg anyudnak amit itt leírtál!
Győzd meg hogy tudsz egyedülálló lenni!
Négy év múlva úgyis nagykorú leszel, továbbtanulsz más városban dolgozol hozzá kell szoknia..
Egyébként ez menekülés a problémák elől, akibe szerelmes vagy arra írj rá Facebookon és hívd le beszélgetni.. lehet te is tetszel neki azért ilyenek.. megbeszélni kell a dolgokat nem száműztetni magad!
A normális gimikben,szakközepekben az ilyen gyökereket lenézik.:DDD
16/L-szakközép:DD
Szia!
mond el így egyenesen mondj el mindet, biztos fontolóra veszi. nem hagyná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!