Én 15 éves koromban már jártam havonta egyszer diszkóba. Anyu elengedett. De tudtam mit csinálok, nem ittam (akkor még nem volt a drog ilyen divat), nem feküdtem le idegen srácokkal. És anyukám tudta, hogy megbízhat bennem.
Nem tudom milyen a viszonyotok, ha tudja, hogy megfontolt vagy, és nem lehet hülyeségekbe belevinni, valószínűleg el fog engedni. Pláne, ha haza is hoznak.
2012. jún. 13. 12:11
12/15 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy megint le vannak pontozva akik nem engednének el :D
Attól függ hol lenne a disco. Pl. falusi disco akkor igen. ha nagyvárosi semmiképp
2012. jún. 14. 18:41
13/15 anonim válasza:
kicsit régebbi kérdés remélem nembaj ha igyis válaszolok :)
14 évesen is simán elengedném. a sok naív szülő azt hiszi, hogy ha nem engedi el ilyen helyekre akkor nem történhet "baj". Mit akarnak ezek a szülők? Nyáron bezárják 4 fal közé? Suliidőben meg reggel suli utána egyből haza, 7végén meg a nyári módi+tanulás? Természetesen az ő gyereke, ő dönti el, hogyan nevelje, csak ezen kicsit nem ártana elgondolkozni ;) PEACE
2012. aug. 30. 01:42
14/15 anonim válasza:
Utolsó ahelyett hogy "osztod az észt" aminek neked nem sok van,inkább próbálj meg gondolkodni elvileg van agyad a fejedben a nyakadon,talán tudod hol van,egy 14-15 éves taknyos gyerek tojáshéjjal a fenekén, bulizgasson ritkábban 17 éves kor után,és amennyit akar majd érettségi után és a főiskolán egyetemen,a hozzáállásod alapján a te szüleid sem tudják mi fán terem a nevelés,és gondolom ők is a liberális,majd a gyerek eldönti már 1 évesen is mi jó neki,és kamaszkorában majd a fejem verem a falnak típusú szülőkhöz tartoznak
2012. aug. 31. 16:20
15/15 anonim válasza:
Ha most a mai 15 évesekre gondolok, azt mondanám, hogy nem (most 28 vagyok). De 15 évesen én is vágytam discoba és engem elengedtek. Ja, soha nem egyedül, hanem barátnőkkel + a 19 éves bátyámmal. Meg hozzátartozik a dologhoz, hogy mi normális, megbízható, kitűnő tanuló gyerekek voltunk, eszünk ágában sem volt "elzülleni". Szóval nem tudom, mit teszek majd, ha annyi idős lesz a gyerekem. Ha olyan lesz, mint én voltam, akkor szerintem elengedném, feltéve, hogy még olyan lesz a világ. Mert egyre rosszabbakat hallani... Meg persze legyen nála mobil és más városba nem mehetne, csak ott helyben a lakóhelyén. Máshol bulizni ráér majd egyetemista korában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!