Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mit csinálna?

Szerintetek mit csinálna?

Figyelt kérdés
Szeretnék fültágítót csináltatni de anyum nem engedi de én meg nagyon szeretném ha titokban csinálnám meg mit csinálna szerintetek és mit mondana?? Nem szeretnék nagyon nagyot épp hogy egy kicsit és csak az eggyik fülembe úgy akkorát mint egy kissebb karika gyűrű akkorát szeretnék szerintetek?? 13/L

2012. jún. 8. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

én nem engedném az én kislánykámnak

örülök, hogy az anyukád sem engedi, nagyon bölcs nő lehet,

és ráadásul nagyon szeret téged:)

2012. jún. 8. 13:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen és nagyon szeretem is♥ Nem lehet rá egy rossz szót mondani de én megszeretném titokban csinálni a fültágítót de nem tudom mit csinálna:|
2012. jún. 8. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon megharagudna rád.:S

Egyébként pár év múlva belátod,hogy a fültágítóban semmi nőies dolog nincsen.:S

22l

2012. jún. 8. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen csináltam 14 millisre, még akkor is kiakadt, jobban mint a piercingre amit 15 évesen szúrtak :D de aztán megszokta bár mindig tett megjegyzést, hogy milyen ronda. Nekem tetszik, bár már nincs meg, még a piercing se. 13 évesen ki fogja veled szedetni, ha nem tetszik neki. Egy fültágító miatt nem érdemes annyira összeveszni vele.
2012. jún. 8. 14:41
 5/10 A kérdező kommentje:
tök igazatok van nem csinálom meg:')
2012. jún. 8. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
A fültágító hülyeség,ráadásul borzalmasan néz ki,örülj neki,hogy normális felelősségteljes anyukád van,hogy nem engedi meg a kislányának,ne csináltass semmiképp,jobban jársz.
2012. jún. 8. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:

ezek szerint te is olyan bölcs vagy mint az anyukád :D

csak így tovább :D

2012. jún. 8. 21:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :D
2012. jún. 8. 21:33
 9/10 anonim válasza:

Hát figyelj. Állj oda elé és mond meg h ~ anyu.! én ezt nagyon szeretném. És megígérem, hogy nem tágítom nagyraa. ( a félcentis még visszaugrik.!! ).

énis ezt csináltam. ^^ próbáld meg. sok sikert.:DD

2012. jún. 21. 01:53
 10/10 A kérdező kommentje:
köszii*--*
2012. jún. 21. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!