Mennyit engednéd bulizni a gyereked nyáron?
Figyelt kérdés
17 éves, sokat segít otthon.
Nem túl megbízható (voltak már elég durva estéi), bár igérgeti, hogy megváltozik.
2012. jún. 3. 01:02
21/24 anonim válasza:
Még egy mondat, aztán hív a kötelesség. A megbeszélésről: Minden vasárnap délután családi órák vannak nálunk, mikor telefont kikapcsolva csak egymásra szánjuk az időt, semmi sem vonja el a figyelmünk. Ezt még a férjemmel alakítottuk ki, több mint 25 éve, eddig jól működött, a tini lányomnál még nem tudom a jövőt, de a fiamnál elmondhatom, sosem hazudott nekem, mert nem adtam rá okot, hogy megtegye. Volt, hogy nagyot nyeltem ezeken az őszinte családi órákon, mert neki is voltak nehéz időszakai, de mindig elmondott mindent. Mivel nem támadtam, hanem segítőkészen megbeszéltük, nem volt szüksége, hogy valamit eltitkoljon. A lányomon sem veszem észre, hogy bűnei lennének, odafigyelek rá, életvidám, nem tűnik gondterheltnek. Most is nemsoká indulunk a testvére családjához, addig ültem gép elé, míg készülődött. Ne ítélj el olyat, amiben nem élsz, csak azért, mert első látásra rossznak tűnik.
22/24 anonim válasza:
18 évesen a fiam tényleg nem kapott zsebpénzt többet. Amit kapott, azt már azért, mert hétvégénként a családi gazdaságban bőven kivette a munkából a részét, amit addig nem köteleztünk számára.
23/24 anonim válasza:
Menjem amennyit akar. Most bulizzon és igyon,ne akkor amikor már mondjuk családja lesz. :)
24/24 anonim válasza:
Én nem akarom pocskondiázni a 'Szigorú" nevelési módszereit,szerintem dicséretes,hogy tisztességes embereket nevel a gyerekeiből,de szerintem az is fontos,hogy az ember boldog legyen,és jól érezze magát.Hogy majd amikor visszatekint a fiatal éveire,akkor azt mondja,hogy ezek voltak a legszebb idők,felejthetetlen emlékeket szereztem,és igen,néha elkövettünk nagy hibákat,de így visszagondolva milyen viccesek..
A kérdésre válaszolva:Minden hétvégén elengedném(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!