Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék, ha félek megkérd...

Mit tehetnék, ha félek megkérdezni a szuleimtol, hogy járhatnék-e énektanárhoz, és elmenni is félek, pedig nagyon szeretnék énekelni tanulni? 14/L

Figyelt kérdés
Azért nem merem megkérdezni,mert anyám általában ilyenkor kiabálni szokott,meg amikor megkérdezi,hogy mégis hova akarok járni nem tudom.Egyszer azt mondtam neki,hpogy szeretnék kulon orára járni nyelvet tanulni és akkor is csak kiabált.

2012. máj. 17. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha anyu ilyen domináns, akkor kerüld meg és kérdezd aput! Nekem bejött gyerek koromban ;) Aztán anyu elé meg már úgy álltam oda, hogy "beszéltem apuval, és ő megengedte"...

Amúgy meg csókoltatom az olyan szülőket akik nem hagyják tanulni a gyereket... Érteném a kiakadást, ha minden este bulizni mennél, vagy a fiúdnál akarnál aludni... De hogy külön órára nem enged ?!?!?! (Főleg ha valóban nem az anyagiak a probléma) Nekem ez érthetetlen!

2012. máj. 24. 10:44
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

nekem több dolog eszembe jutott,

lehet, hogy neki a nyelvtannulást előírták, vagy a munkájához kell, neked meg az éneklés "csak" hobbi

1

hogy állsz a tanulással? csodálom, hogy az előttem szólókban ez nem merült fel.

2

lehet, hogy mégiscsak anyagi okai vannak?

3

milyen a közlekedés, hova, mennyit utaznál, mikor, hogy jönnél sötéteben haza?

Az énektanároddal beszélj erről. (mert lehet, hogy az önbizalmadnál csak a botfüled nagyobb)

2012. máj. 28. 16:40
 13/18 A kérdező kommentje:
elég jól állok a tanulással,persze nem vagyok kituno.már írtam,hogy nem anyagi gondok.és gyalog kozlekednék.és nincs énektanárom,szoval nem tom mégis ki...vel beszélnék.sotétben pedig szintén gyalog,de ha ugy van akkor anyámék eljonének értem.
2012. máj. 28. 19:52
 14/18 anonim válasza:
Ezért kiabál??? Nem tok mit mondani, bocs.
2012. máj. 31. 14:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Nincs énektanárod a suliban? Gondolom, rá céloztak. Az ő véleménye tényleg számíthat.

Én iskolai kórusba jártam az énektanár javaslatára, ott is sokat lehet tanulni. Nálatok nincs ilyen lehetőség?

2012. jún. 13. 15:24
 16/18 A kérdező kommentje:
nincs,régen volt,de akkor féltem belépni
2012. jún. 13. 15:26
 17/18 anonim válasza:
Anyukám énektanár :PP
2012. júl. 12. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Erre a megoldás a zeneiskola, magánének szak. Általában nyár elején van beiratkozás, fél évre 8 ezer forint és itt hangsúlyozom hogy FÉL évre. Ha édesanyukád egyedül nevel akkor FÉL ÉVRE 2 ezer forint!!! Van mellette kötelező szolfézs ami érdekes is tud lenni ha odafigyelsz és tényleg jó az órák! Heti 2 alkalom szolfézs és 1 óra ének (azthiszem). Viszont kötelező a tananyag amit kell énekelned, de ha jófej tanárt kapsz időnként elővesz veled pár mai modern számot is ha nem vagytok lemaradva. Esélyt kapsz a fellépésre, szokott lenni tanszaki koncert is meg vizsga is amit szintén simán túl lehet élni. Odamész elénekled és viszlát!

Tudom ajánlani :).

2012. aug. 1. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!