Mit olvasnak a mai tizenéves fiúk?
Trónok harca minden mennyiségben, Eragon, Gyűrük Ura... mondanám, hogy Harry Potter, de az már kiment a divatból. De szerintem kb. minden ami fantasy..
a csajsziknak pedig nagyon ajánlom a Meg Cabot féle könyveket, meg a jacqueline wilson könyveket, én is azokkal kezdtem. Csupa ponyva regény, de felébreszti a kíváncsiságukat az olvasás iránt. Csak aztán nehogy túlzásba vigyék.. És semmiképpen nem szabad egy erős törés legyen két műfaj között. Azaz nem ajánlatos egy ponyva pl. Csajok a pácban, vagy ilyesmi után Tolsztojba kezdeni, mert nem lesz kedvük utána semmit sem olvasni. csak fokozatosan! A tapasztalat hangja szól belőlem! :-)
# 23
Douglas Adams könyveit én (14/F) nagyon bírom, minden könyvét+ez életéről írt könyvet elolvastam... Végigjátszottam a 'számítógépes játékot' (kb egy DOS ablak, és angolul kell irogatni, de vicces válaszai vannak a programnak), a BBC-s sorozatot is végignéztem, és a filmet is láttam. Szerintem eszméletlen jó humora volt Douglasnek, ha nem tudja az ember mikor írták a könyvet azt hiheti, hogy egy mai könyv.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!