Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen szerencsétlenségek...

Milyen szerencsétlenségek történhetnek egy gyerekkel egy átlagos napon?

Figyelt kérdés
Minnél többet soroljatok fel légyszives.

2012. máj. 10. 20:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
strandon, uszodában lenyomkodják víz alá játékból barátai/barátnői. először játéknak veszi ő is, aztán majdnem megfullad.
2012. máj. 12. 21:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hány éves.

A fiam 2 éves, és eszméletlen ötletei vannak, hogy hogyan tehetne kárt magában. Most éppen az orrába dugdosós korszaka van. De simán kiszalad az autó elé is az úton, ha nem figyelek rá. Leesik az ágyról, mert hiába mondom, hogy nem szabad rajta ugrálni. A 4 éves lányom meg kitalálta, hogy hajcsatot dug a konnektorba, és megtalálta az egyetlent, amire már nem jutott vakdugó.

Az oviban fára másznak, és lelökik egymást, a lányom keze-lába úgy néz ki, mintha minden nap husánggal eltángálnánk. Többször szóltam emiatt, az óvónő tagadja.

Engem gyerek koromban megkörnyékezett egy cukros bácsi, majdnem el is mentem vele, de a bátyám szerencsére közbelépett. De egy kóbor kutya megharapott. Fára másztam, letört alattam az ág, minden nyáron rozsdás szögbe léptem. Persze ez a szülők hibája volt, mert minek hagyja szét az udvaron az építési hulladékot, ha gyerek van? Engem elütött az autó is, de egyszer rácsaptam a lábamra a kocsiajtót, eltört a nagylábujjam. Én minden szülő rémálma gyerek voltam. (Szerintem a fiam lesz ilyen, visszakapom.)

2012. máj. 18. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Felkel, már csak 5 perce van, de a haja olyan, mint akit megb*szott az áram, utána a suliban kergeti egy haverja, és belefut az üvegbe/kerítésbe/hálóba akármibe. A tanártól kap egy karót, tesi órán kimegy a bokája, sántikál egész nap, ebédlőben rádől a leves, hazafelé a buszon nincs ülőhely, és a busz ajtaja odacsukja a kabátját, nem áll meg a busz, így gyalogolnia kell 20 km-t, közben elered az eső, a telefonja lemerül, végre hazaér,de nincs otthon senki, és elhagyta a kulcsát, bemászik az ablakon, és este 9-kor jut eszébe tanulni a holnapi témazáróra fizikából...

Kb. ez jutott eszembe...

2012. máj. 18. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Én azért szeretném majd látni a készülő videót... Remélem megosztod velünk cserébe az ötletbazárért...
2012. máj. 29. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Fuu

otthon: leesel a lépcsön belelèpsz valamibe ràddöl valami magadra ràntasz egy szekrényt elèg a kezed vagy a ruhàd romlott kajàt eszel vagy egyedül otthon vagy ès nagyon rosszul èrzed magad megráz az áram betörnek tùsz leszel követnek hazàig belédcsap a villàm fejbetalàl egy traktorgumi belelèpsz a gereblyèbe a locsolócsö felèd nèzve müködik

utcàn

àtmegy rajtad egykamion/kutsce fennragadsz a buszon odacsipi a buszajto a kezed làbad ellenörök kilöknek az ùtra fellöknek kifosztanak leszùrnak megütnek megvernek megszurkàlnak kiveszik a vesèd ràdlönek üldöznek

Iskola

megvernek megtèpnek megfenyegetnek utàlnak kiközösitenek ràddöl valami ràesel valamire a szertàrokban föleg.. Paprikasprayvel befujnak a terembe ahol vagy elàjulsz kikèszülsz

ès mèg sok.

2012. jún. 7. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!