Szerethet még? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónap után szakítottunk (ő velem). Ez idő alatt elég sokminden történt ami 2 ember közt megtörténhet. Állítólag ő nem akar kibékülni velem,meg mindennek lehord. Csak azt nem értem h ha nem szeret minek néz állandóan ugy h elfolyik közbe. Mikor erre rákérdeztem h miért csinálja letagadta. Én voltam neki az első barátnője,nemhiszem h egykönnyen elfelejt,meg amugyse egy herceg. Megbánhatta amit tett ezért viselkedik így. Visszajön még? Segítségeteket kérem
L/17
2009. jún. 24. 20:45
1/4 anonim válasza:
Ha szeretne,akkor nem szakított volna veled és akkor nem hordana el minedennek:( De mi tett? L/16
2/4 anonim válasza:
Bocs, hogy ilyet írok, de nem valószínű ezek alapján.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek :) majd kiderül mi lesz
2009. jún. 25. 19:39
4/4 anonim válasza:
Nem azért de én cáfolok...Nekem volt egy 6hónapos kapcsolatom annó...én szakítottam vele...utána volt 1-2 reménykedés...pl: egy 5napos kapcsolat...ezt a srácot/szintén/ én dobtam és vissza mentem a 6hónapos kapcsolatomba.Akkro jöttem rá hogy miért is szakítottam vele...és vissza mentem az 5naposomhoz akivel azóta is együtt vagyunk.Holnap lesz fél éve...és szeretem őt...csak akkor túl sok minden játszódott le bennem...menekülni akartam,nem tudtam mit akarok valójában....de majd meglátod...ez tőle függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!