Akkor szerethet a cicám?
Hát hogyne szeretne! Egyrészt kölyök, másrészt állat! Az állat szeretete éppen olyan, mint a nagyon pici gyerek szeretete: feltétlen. Csak elcseszni lehet, de amíg ezt nem teszed, márpedig te nem fogod tenni, addig ez van. Olyan, mint ahogy a Nap süt az égen. VAN.
Nekem is van cicám.
Azért csinálja ezt a cicád, mert szeret. A nagyon nagy bizalom jele a cicáknál az, ha finoman harapdálják a gazdit, a kezét: ez ugyanis macskanyelven a "bolházás". Csak azok bolházhatják őket, és vica versa, akikben megbíznak, akikhez kötődnek. Vedd úgy, hogy nagyon is szeret és ki vagy tüntetve általa! Bizony! :)
A szemhéjadat azért piszkálja, mert nem látja a szemedet. Azt szertné, hogy ébredj fel, játsszál vele, foglalkozz vele. Az enyém is szokta csinálni, a mancsával finoman megpiszkálja a szempilláimat, ha már nagyon unja magát vagy ki kell mennie (WC-re vagy enni az előszobába) és én még nem ébredtem fel.
Ne haragudj, kedves kérdező, de erre válaszolok, mert úgy érzem, hogy fontos. Ha neked nem is, de másnak talán nagyon fontos lehet.
16.57: Az "akkor" azt jelenti, hogy bizalmatlan. Nem hiszi el, hogy őt lehet szeretni. Nem ragozom, de szívesen bokán rugdosnám azt, aki miatt bizalmatlan.
Ő nem szeret hanem már szinte csodál ;)
Biztos nagyon aranyos =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!