Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Leszámítva a szlenges, tinis, és csúnya szavakat, mi erről a véleményetek? Szerintem az eleje nem annyira jó, de ahogy alakul a történet, utána egyre jobb. Nemrég találtam a neten.

[link]

2012. máj. 7. 18:16
1 2
 11/12 anonim válasza:
hhh ponyva naplonak elmegy bocsi
2012. máj. 19. 21:00
 12/12 anonim válasza:
Haha, erre nem gondoltam volna :D (én vagyok az "író") az ehhez kommentelőket meg megértem, tényleg nem jó, és igazából csak azért írtam, hogy valamennyire elfoglaljam magam.. mostmár a lövészet vette át az írás helyét (részben) :D muse-ért vállveregetés? mondok néhány nagy kedvencet, hátha ezek után a földbe döngölsz,kedves válaszoló.. the doors, the kinks, rolling stones, queen, the who, the vines, the white stripes... ha nem ismered őket, ajánlom, hogy hallgass meg néhány számot tőlük, megéri. és végül: a kérdést feltevőnek mondom , köszönöm a kedves szavakat, ha továbbra is érdekel, van egy másik oldalam is, ugyanaz az egész, kicsit továbbfeljlesztve.. (jade-weber.blogspot) és még arra lennék kíváncsi, hogy hogy találtad, kinek mondtad még, ismersz-e? :DD még ez is előfordulhat :D a mondandóm talán kicsit hosszú lett, de még így is visszafogtam magam :D
2012. júl. 15. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!