Tizenéves gyerekeket hogy szokták büntetni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 15:20
21/24 anonim válasza:
hatásos módszerek?
hagyjál már...
mi gyerekek ilyenkor csak bedühödünk, lefoglaljuk magunkat mással aztán ugyanúgy folytatjuk.
(bár én sose voltam büntetve, nem is nagyon volt ok rá hogy büntessenek, de nem hisztizek apróságokon -pl.: ki mellet állok a tornasorban, nem kapok mp4 lejátszót, segítenem kell a takarításban- és valamit nem azért nem csinálok mert megtiltották és megbüntetnek miatta, hanem mert tudom hogy következményei vannak, másnak rosszul esik, vagy kára lesz belőle, vagy esetleg én járok rosszul)
22/24 anonim válasza:
én nem vonnék meg a helyedben semmi ilyen dolgot, mert amikor letelik az a bizonyos idő és visszakapja például a gépet, akkor ezt afféle jutalomnak fogja tekinteni. A gyerekek alapjába véve ettől csak mérgesek lesznek és nem a tanulságot fogják levonni az esetből, mert nem tudatosult bennük a cselekedetük súlya. Nagyon fontos az, hogy ne félemlítsd meg a gyereket, mert akkor nem mert majd elmondani neked semmit. Viszont ha leülsz vele beszélgetni és lépésről lépésre haladva hatsz a lelkére, akkor biztosan hallgat rád. Először is szerintem tisztáznod kéne vele hogy pontosan mit is tett, és hagyni hogy elmondja az ő szemszögéből a történteket. Majd elmagyarázni neki hogy ez miért rossz és hogy miért haragszol rá. Utána mondd el neki hogy mindennél jobban szereted, és azzal hogy rosszat tesz, csak maga alatt vágja a fát és a saját jövőjét kockáztatja. Remélem tudtam segíteni:D
23/24 Kutyus70 válasza:
Hetes a legjobb! :)) Aki ennyire szereti a nyusziját és az állatokat, az annyira rossz emberke nem lehet, hogy büntetni kelljen. ;)
24/24 anonim válasza:
És akkor engem mivel büntetnétek, ha nolife kocka vagyok, nincsenek barátaim,sz@rok a családi programokra, ugyanakkor megvagyok net nélkül, mert imádok olvasni, rajzolni és írni.
Hn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!