Mi erről a véleményetek?
14 éves lány vagyok, jó tanuló, normál szociális élettel, önálló vagyok és felelősségteljes.
Anyukám stewardessként fog dolgozni, ezért lesz olyan hogy 4 napig egyáltalán nem lesz otthoon, majd hazajön egy kicsit. Magamra kéne mosni, főzni meg mindent, de ez nem baj, hiszen ezeket is meg kell tanulnom.
Vagy a (külön élő) apukámhoz kéne költöznöm, amit nem szeretnék, mert másodikos korom óta nem laktam vele, csak 1-2 napot aludtam ott, elég igénytelen, beszólogat, nem szeretnék vele élni.
Tudom vigyázni magamra... ráadásul nem élnék teljesen egyedül..
és ezt ne úgy vegyétek h "megint itt egy kis fruska aki azt hiszi tud magára vigyázni azt elcs*szi az életét" mert nem... szinte most is úgy van hogy egész nap egyedül vagyok és este 6-7-körül anya megjön... és én szeretem ezt, jól elvagyok így... meg meg kéne tanulnom főzni, de az nem hátrány, takarítani tudok.
ráadásul lassan (igen lassan!) felnőtt leszek, és kényelmetlen lenne 17-18 éves koromban is apukámnál lakni.. aki meg nem ismer egyáltalán és nem tudja mennyire vagyok megbízható, anyu tudja és eddig semmi baj sem volt.
Ha van lehetőséged a választásra, akkor azt válaszd, amit te szeretnél. Ha nem akarsz az édesapádhoz költözni, akkor ne tedd. Viszont azért szerintem a kapcsolatot tartsd vele, mert ha bármi gondod van, hozzá fordulhatsz.
Saját magadat ellátni nem nagy kunszt, a főzést megtanulod. Az anyagiak meglesznek gondolom ahhoz, hogy ellásd magad, idegeneket nem engedsz be...stb. Én ha a helyedben lennék, akkor az egyedüllétet választanám.
én is az egyedüllétet választanám. anya csak azt sajnálná hogy egyedül érzem majd magam meg hogy nem lesz-e rossz hogy egyedül avgyok, de nem:)
apukám más tészta ő még nem tudja ezt mert még nem 100%.. nem tudom engedné-e, de attól még hogy kiskorú vagyok, az én életem, és nem fogok 17-18 éves koromban is fiúkat cipelni apukám lakásába egy icipici szobába..
ráadáslu apukámnak én még az a kislány vagyok aki akkor voltam amikor elváltak ( 9 éves voltam) és mivel semmiről nem tud semmit, csak amit a tévében lát azt hiszi hogy aki elmegy egy házibuliba, ott minden ember drogos.. én eg yjó gimibe fogok menni, drogosok mindenhol vannak, nekem meg vannak sokkal jobb terveim mint az hogy drogozzak... ki akarom próbálni az italt, mit ér a fiatalság 1-2 berúgás nélkül, de ezt nem tervezem rendszeresre, csupán úgy tervezem hogy megtapasztaljam és tudjam h nem maradtam le semmiről... tudatos vagyok és normális, a legkevésbé sem befolyásolható.
Én13 éves vagyok, az anyukám külföldön dolgozik. havonta jár haza. Én apával lakom, de ő soha nem takarít.(a szüleim elváltak) Nagyon sokat dolgozik, saját vállalkozása van, és szinte csak azzal foglalkozik. Otthon úszik minden, mert nincs rá ideje, meg nem is nagyon érdekli, kb csak aludni jár haza. Hát én meg odaköltöztem hozzá. Én takarítok, mosok, főzök kettőnkre. Bár a főzés kicsit elhanyagolódik néha, mikor versenyre készülök. Van egy kutyám, és négyféle különórára járok hetente. Most, hogy együtt élünk, apa kicsit korábban jár haza, de hát így is egyedül töltöm a délutánt. Ami mondjuk nem is gáz, mert csak estefelé érek haza az óráimról. Ezt most nem azért írtam, hogy dicsekedjek, hanem hogy lásd, van ilyen is. Szóval szerintem neked is sikerülne. Bár nem tudom hogyan lehetne megoldani az egyedül lakást, mert ha valami történik veled, amíg anyukád távol van, akkor őt terheli a felelősség... De egyébként szerintem simán meg tudnád oldani :)
Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!